【武警】阿仙奴19-20球迷吹水區 MMCXLX

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
轉個手賣成億
Martinelli Haaland Nelson
Rowe
Guendozi Willock
Saka Holding Saliba AMN
Messi

阿狗未來隊 有無得諗
中場嗰3件
我覺得始終係隊波防守整齊左,佢壓力細番就變返正常
ziyech又carry ajax一場
不過打winger同閘兩回事,技術要求高d,既然打得好我覺得今季keep住俾佢打閘先,打翼下季再睇
咁即係ozil冇插half space啦
伊保根本唔啱打翼,睇左幾季d射波下下硬ban埋去,過人就死推,傳波又唔準,打中游或者得
反而kolasinac有d似佢,不過有腦少少
點解多毛毛、下體呢d永遠都出到勁前鋒咁
唔關鑽石眼事
其實下體而家都執左好多蟹貨
因為都叫做一流聯賽,強度唔會太高,聯賽對手又無英超西甲咁勁,著重進攻,而且係多仔易正選,所以好易入波,係一個唔錯既跳板
佢套打法好難再提升實力
而且留唔住人
haaland有60m賣斷
多仔賺唔到幾多架啦
因為爺爺無錢買人,當隻翼有腳法,有技術有射術就會俾佢推上去打中鋒,所以點解打左咁多年禾仔都只係打到翼,最後打翼既就係攻中或者只有速度既翼
好似係拉奧拿一定要加呢條條款所以獌先唔買
當隻翼有腳法,有技術有射術就會俾佢推上去打中鋒 → 沙皇

最後打翼既就係攻中或者只有速度既翼 → 都係沙皇,由攻中/輔鋒變翼

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞