點解支lam老婆比成蟲屌過都可以同場有講有笑?

290 回覆
1163 Like 9 Dislike
綠帽lam
唔知個仔知唔知呢
張智霖、曾志偉同林家棟𠵱家喺泰國拍緊電影《戰虎》,噚日有周刊大字標題話佢哋喺泰國去咗「凱撒大浴室」沖涼,呢啲色情場所喺泰國係好出名,一班浴花坐喺金魚缸入面,等客人挑選,被選中嘅浴花會入房服侍客人沖涼同提供另類服務。

該周刊之後重訪問咗自稱負責服侍張智霖嘅浴花Nong,Nong話張智霖嘅重要部位又幼又長,好快就完事咁話。馮仁昭噚日打電話畀身在泰國嘅張智霖,佢話:「志偉係帶我去過呢啲地方見識,但我冇召妓喎!呢個浴花重咁講我嘅重要部位,真係有啲侮辱我嘅男性尊嚴,講到咁,即係睇我唔起。」
而佢女友袁詠儀原來都喺泰國,佢喺電話度大叫:「我對張智霖好信任,𠵱家我都喺泰國陪佢。」至於志偉就話:「嗰本雜誌之前打過嚟畀我,我已經叫佢哋唔好亂寫,成件事已經交咗畀律師處理。」唉!不過馮仁昭始終覺得藝人應該明白自己有頭有面,對自己嘅行為應該檢點啲。
個仔可能已經出去叫緊雞
襟兄弟飯局
身材好過袁雞咁多,難怪綠帽lam鳩衝
啱啊 又唔係佢本人俾成蟲屌過 冇所謂啦
條撚幼幾靚仔都無用, 不過未覺得佢靚仔過
佢一早接受左佢老婆係大眾雞黎啦
話唔定佢有NTR癖
條蟲冇得屌發脾四呀
兩個反左面好多年
淨係被記者影到出去玩都已經2次
希望今日有時間去獻花
因為無閃卡
佢老婆成家做狗 但係無人知佢本人咩背景
佢之前自己本身都俾富太包啦
成個post入面
有無人見過佢地兩個真人,傾兩句?
個個時代有邊個無屌過佢老婆
老婆要擺出黎俾肥岳屌完完屌剩 支lam做汁男埋尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞