Rock哥都係藍絲youtuber!?佢721係元朗俾人打喎

251 回覆
818 Like 27 Dislike
呢條鬼王仆街黎架wo
溝女扮有錢 偷偷地配多條key上已經退租既物業上面扮自己私樓
又周圍撩女 迫女俾電話 俾人po上網屌柒佢
俾人cut 咗個尾瘋傳啦
完全唔知邊忽黃
佢咪鬼王本人囉
邊個on9整架,好心睇下人啲片先啦
鬼王黃定藍?
你試下比人打到爆缸,腦震盪,然後第二日繼續拍片比我睇,天才。
佢係黃都唔會支持
心地好撚差 + 仆街黎
On9咪on9囉

改好佢,下次小心,唔該
開台屌共狗四川大地震貪污嗰陣你睇台未阿?冇講支持反送中就叫藍 咁天琦入左冊夠冇講支持反送中喇 咁天琦係咪藍阿?
唔好意思借個位

[毋忘721]聽日元朗有活動你知唔知?
https://lih.kg/1888309

P牌開post求幫推
屌自己人就大大聲 話要人就坐喺屋企
依家就係討論緊黃藍YouTuber , 咩野唔理藍唔藍
好似掉轉咗
佢係咩新聞都講單單唔講64同反送中
班連登仔而家係走火入魔 癡撚晒線㗎啦
黃嘅就要黃到完美 唔可以做錯少少事 每日都要扶阿婆過馬路 瘋狂捐錢 每日大大聲講光復香港
私生活要起底 有一件事睇唔過眼就係偽黃 唔可以賺錢 成個人生都要奉獻俾抗爭運動 要夠黃
屌何已完係假掃地做show wo
其實可唔可以真係藍嘅先擺上去
你擺達哥個d有鬼用咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞