既然林奠柒蛾死都要用駿洋邨做隔離中心吖嘛,好!我同你玩大去,將臺港澳最主流嘅精神反攻陸

5 回覆
3 Like 2 Dislike
由於林奠柒蛾會用駿洋邨做隔離中心,仲要接埋大陸災胞入住,好,文宣組出動。
先將連儂牆等嘅搬去駿洋邨附近,然後出動文宣組,記得定時叫光復香港唱榮光。
另一方面,要反洗腦,畀返大陸睇唔到嘅嘢睇。
仲要整放映,派物資,如果有少少錢嘅,就送大陸無限漫遊卡畀大陸人。
最少有幾類文宣:
1. 正常嘅光復香港類
2. 抗疫資訊
3. 要求未完成隔離嘅人林奠將佢送去廸士尼
4. 特別嘅民國派文宣,紀念兩蔣同國父,例如唱梅花、中華民國頌、反攻大陸,etc.
5. 唱榮光
6. 升旗
7. 播眼球中央電視台

乜都好,總之就算駿洋邨要做隔離中心嘅話,點都要令佢哋要送走陸人,如果佢哋唔送,就送返更多嘅陳秋實果上面,到時官迫民反……
總之要令林奠同北京驚!!
大中華膠
百花齊放,有乜做乜
如果有火魔法嘅,POPO放TG嘅話都唔用得啦
如果冇都出,咁咪畀班陸人睇穿POPO真面目囉!
當香港人仲掛住排口罩 搶廁紙 討論邊個邊個ig女神
https://lih.kg/1887691
幫手推下啊唔該
條邨唔係叫駿洋邨而係... 盡陽邨

即係搬入去嘅... 陽壽已盡... 明未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞