[突發]九龍塘地鐵站有人跳軌

280 回覆
31 Like 14 Dislike
On9 梁烈士同盧同學都有人影
之前幾個月先講完 有乜墮樓墮海墜軌果啲你係現場or第一個發現一定要影 起碼都認到個樣有就 次次都啲狗到場快快手清左條屍佢 撚知佢大約係真自殺定比狗殺ON99
起碼認到你係乜水 仲係到講啲乜尊唔尊重
你影黎打飛機就話姐 邊啲先係左膠
咁你認到係乜水未?
有無樣啊?傻9串柒柒
靜啦你 為駁而駁
東鐵月台好多年 老過地鐵 月台嘅承受力唔夠裝個閘 所以成日都聽到廣播話咩月台鞏固工程 可能就係為左啲閘(雖然咁多年都唔知鞏固左啲咩)
東鐵月台好多年 老過地鐵 月台嘅承受力唔夠裝個閘 所以成日都聽到廣播話咩月台鞏固工程 可能就係為左啲閘(雖然咁多年都唔知鞏固左啲咩)
笑撚死 無樣又影?
大圍張圖講緊2019年4月23日
反送中開始咗?
個腦坐住咗?
屌人前用下你個閪腦先
個月台用發泡膠起?
幕門好重架
淨係塊玻璃都唔少嘢
火車月台 on grade,死得去邊
咁點解平時喺月台上車個位都一樣
就係香港呢啲地方先會迫癲迫死人(多得垃圾政府唔少)
21/2/2020(五)
元朗恐襲七個月 靜坐

時間:19:30
地點:元朗黨鐵站/Yoho Mall
自備:口罩 文宣

#21FEB20 #元朗 #七二一 #集會 #靜坐 #新界西

香港仔 勿忘721.七個月靜坐

時間:20:00
地點:香港仔中心
自備:口罩 文宣

https://t.me/southern_scout/6130

#21FEB20 #香港仔 #七二一 #集會 #靜坐 #港島

銅鑼灣 毋忘惡襲.七個月靜坐

時間:19:00
地點:銅鑼灣黨鐵站

https://t.me/cwbnow/456

#21FEB20 #銅鑼灣 #七二一 #集會 #靜坐 #港島

——————————

光復香港 時代革命

無死 斷咗腳
裝支架拉電線一換好曬車就咁砌個閘門上去就用得
因為未換車
總之出事既就一定係手足
全部中武肺既都係手足 好似係
後生就一定係手足唔理三七廿一喊定先
呀叔呀嬸跳就一定廢老藍屍抵撚死
然後起底睇下當事人fb呢半年有無留言再去支持返個理論
黃一定係俾人推落去,藍就意外
點解要jump 呢
咁後生 大把世界
唔開心 咪去金鐘m記開麥樂雞party 囉
大把比你低等ge 連登仔俾你恥笑
出左新聞啦
香港抬拳道運動員
有人出事就咪係到柒啦 影衰晒黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞