[InSomnia] Dreamcatcher討論區(19) - 尖叫吧 全新語言樹故事 to be continued

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
屌 sua上晒身咁

呀東
都幾毒下
係咪又有game合作

好多人估呢隻
咩少女咖啡廳槍
我都覺得係 三個point中曬
東東Vlive重點
好想翻韓國 但係無奈之下要留中 係中國都會努力做假期作業練翻啲舞
黎緊會去北京
期待翻dc 7人合體拎一位
識玩少少網球 係因為堂哥係網球選手細個個陣教佢玩

喜歡的主打順序: Scream> Full Moon> Dejavu Jp ver> Fly High> You and I> Piri
韓國仲keep住每日幾十宗新確診個案
真係有排都唔洗返去
幾on9 block左武漢藉唔俾入境
就算唔係住武漢都唔俾入
佢幾多年無返過武漢
印象中唔係好耐
piri promo定聖誕promo之後先放左次假 之後舊年11月就翻多次武漢
即係去韓國做練習生開始到piri嗰期先有得返都好耐下
點會啊
每一年放一次假嫁佢地
你見佢地app成日up話翻左屋企個段時間就係放緊假
fyr dejavu打完歌之後先放左排
📣 #InSomnias all around the globe!

@hf_dreamcatcher
invites you to #DREAMCATCHER CONCERT GLOBAL STREAMING INTO THE NIGHT & DYSTOPIA 🤩 🌃

🗓️ Come back tomorrow, 👉 June 12 @ 11AM KST 👈 for more information! 😉

#DC_Streaming_IntoTheNight with #MyMusicTaste

又好似隔離團咁玩
森nia=HFE提款機 firm
soribada本賞第一次提名
http://m.soribada.com/award/2020/vote

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞