sony 奶共仲玩ps4?

261 回覆
37 Like 174 Dislike
樓主有冇開水喉 有開我都要批鬥你啵
明明有好多替代品 明明你有錢就買得起外國礦泉水有錢買得夠多 拎黎沖涼都仲得架
再唔係咪上山拎山水囉 點解要用自來水 東江水
好似係咁 除非唔係
#MeToo
我掉埋本護照同身分證
死傻仔 你咪講收索尼皮囉 繼續大把人玩反共大把人毒撚打機
統一作業系統 (Unity Operating System)
Unity Operating System的圖片搜尋結果
說明統一作業系統,是2019年由中國電子集團、武漢深之度科技有限公司、南京誠邁科技、中興新支點在內的多家中國作業系統核心企業自願發起並共同打造的基於Linux的作業系統,UOS是其目前代號。 統一作業系統的特點是統一發布渠道、應用商店、UI、內核、文檔及開發接口,並採用開源社區的方式吸引上下游產業鏈的共同支持。
裝 linux
中國整出黎SYSTEM都係用LINUX整,奶共不了
你投左建制 我理撚得你講乜春姐 垃圾
隻鴿食緊中國糧 奶共
不嬲apple咁好用唔計

迪士尼marvel咁好睇唔計

Ps4咁好玩唔計架啦
John linux
日本咁奶功
轉玩xbox了
自製
樓主Toby Stark黎
個龍門搬到去邊
之前人中7有係蘋果買廣告,仲要頭版全版
Hello五毛
晢學黎講道德都分幾種既
睇下你係義務論 定係康德 定係邊個流派啦

如果你信義務論唔等於要否定其他既流派
如果唔係就同文革冇分別啦
其實黃色經濟圈唔係只用來打擊本地藍企咩
Hello
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞