我覺得自己之前係入左邪教

1001 回覆
1472 Like 30 Dislike
點樣認識嗰個老師?
佢哋會用咩途徑招攬新人?

裏面所有人嘅contact都揾唔返?
會唔會啲可以揾到啲同你一樣退出咗嘅受害者?
你咁都仲唔明?.............
就係睇中啲女仔本身有返咁上下家底
小康家庭出身又入世未深嗰隻
之後就洗佢哋腦 加上啲人可能本身對自己冇咩信心
咪聽哂啲大粒嘅講買名牌買衫以為咁就會變靚
你知唔知幾多家長只係想個仔女咩都識 /識既野俾人多先逼個仔女去學
同差唔差兩回事
係 離間佢地同父母既感情
嗌佢地當自己神咁拜
又唔使為佢地使咩錢 只係比下舊衫佢地
教到個個變拜金女 周圍搵錢
搵到就當係自己人 可以做核心成員
邊一個真係吊金龜又幫到自己
似足另類媽媽生
想個仔女唔輸係起步點已經叫有栽培仔女
已經唔算話好差
點知去到仲要比人離格
教唆個女無原因地無聲無息搬出去
真係唔知你比咩膠
呢啲野贏經驗既姐曾幾何時我都中過樓主果種但迷迷糊糊既時候突然有下好似俾人扑穿個頭咁清醒左,冇穿冇爛咁出返黎,所以後來唔會再中返同樣招式,唔知係好定唔好個人刻薄左以後邊個sales再係旺角街頭話做埋呢張就收得工,我都屌鳩佢死港奴抵你冇得收工啦
佢真係有學古箏,不過學左無耐。

但以我所知佢係一個超級理性嘅人。
留名,估唔到今時今日香港地都重有邪教,希望樓主早日過返正常生活,有需要睇睇心理醫生好啲

你講得啱 堆核心成員應該成功洗腦哂
由畀人呃變埋做有份呃埋人 用自己過來人經驗呃
當然喺佢哋眼中好可能唔會認為自己呃緊無知少女 會覺得自己幫緊佢哋

其實show名牌袋嚟嚟去去都係嗰幾個核心成員
除非佢哋個個本身好有錢
唔係嘅話 呢啲買名牌嘅錢可能係喺班細嘅身上搵返嚟
樓主咩人都唔好信住
點知係咪又係嗰班人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞