某工程界公司有機會成為另一打邊爐家族

1630 回覆
1695 Like 18 Dislike
仲話星期尾見,簡直係死神既呼召
qs 真係賤過狗
英國佬應該覺得封信好誇張,既然our lives are in your hands ,點解仲要返工
鬼佬唔明社畜心態
利比關生果team嘅ad同dd都係藍到發黑

利申做過BLR
垃圾公司
新人下年睇路喇
成班On99
D 女qs 未到三十就成個師奶咁
Wow👍
之前壓大太大發夢都諗緊條數
點知番到公司check真係錯撚左
個fd係呢間野度做

1)派果d口罩 都唔知咩standard
問又問左幾次 一樣懶理
每朝要衝去排隊先拎到皇恩浩瀚既不知standard狗罩
用左又坐係兩個事主附近真係自求多福

2)每日中午成班人係common area食飯除罩相見
一層200人輪十幾格廁所同個pantry
都仲未計影印機、metal handle 既門同lift

班膠層深藍 義於anonymous ge email
踢兩下 郁一下

3)實行個19 flexible hour就叫做左野 將個波推番畀employee: allow employee to work 9hours (incl. 1 hour lunch time) per day starting from 0730-0930
咁就當做左 根本就多舊魚
大家同事要夾野 就一定番同一個時間
如果唔係 就會一個收工 一個仲做緊
為左夾到野 大家都係會返番0830
連rotate一星期返兩三日都唔想蝕
所以哂9氣

幫朋友推爆佢
same here
see you all soon
呢條友 奴性重到入骨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞