6 號證明左點解要堅持叫武漢肺炎

566 回覆
5461 Like 7 Dislike
支那肺炎
武漢肺炎
甴近平新時代社會特色主義病毒
推!
武漢肺炎!
push
武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎武漢肺炎
默書
China originated virus in December 19
老師們日日講,天天講:
中國肺炎
班三毛帶風要你地攬炒你地就攬炒

帶風要你地幫習種留住林奠,你地就個個話留住林奠先好

見開槍交通警兩個女黃既就風向整死佢地,
個朱媛藍撚到發紅,明知係共產家族就講撚到英雄咁,樣都無比人起底

衣家一個黃既藝人比班三毛捉到口誤,係到帶風整死佢,你地又要乖乖聽話跟佢地風

你地係唔係就一定見到咩風都要走去跟呢?有無咁樣既必要呢?係唔係真係要蠢撚到班三毛雜種想你地做咩就做咩呢??!!
認同頭兩句

唔認同第三句:香港同中國、中共冇親。
中國武漢肺炎
COVID-19
中文:武漢肺炎
英文全寫:China Originated Virus In December-2019
Push
哩個好重要
中國武漢肺炎

#武肺

武漢肺炎 WARS
武漢肺炎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞