鄧炳強與偽人飯局名單

538 回覆
1037 Like 11 Dislike
警黑一家親
十兄弟套劇本身己經唔 hit
邊個有份做好多人都未必記得
更莫講話呢條茄喱啡個角色咩名
歐陽震華
罷買
呢個本身就黑底啦
同鬼添咁老友
量地八
兩張圖都足以證明佢幾奶共啦
你咪就係盲撐撚 咪就係自己口中嘅「傻鳩自己鍾意嘅人就咩都當睇唔到」囉
宇宙漿都想洗白?
收皮啦 佢支那人黎架
一撚定同我地唔係同路人囉sorry
屌!你要盲反嘅,無圖你都反嫁啦,根本私怨撚
我都話真係睇唔到佢護旗、撐黑警、出席呢啲飯囉
我睇唔到,唔通你睇到?睇到咪比嚟囉
你可以話佢係支那人啊,咁梁天琦、張敬軒都係支那人嚟嫁,一樣囉
重有,邊撚度見到我話佢係同路人?閱讀理解拎U?
Wow 洗黑錢既問題
如果唔係因為呢件事 我諗住街都無人叫佢做遁地8
認得佢係因為呢個造型太過極品
你都on撚9
明明你之前comment講到佢有份講句rip就話人值得再觀察
觀察乜野?觀察佢條底褲黃唔黃呀?
拿就咁既
奶共就奶共 我理撚得你奶到雪雪聲定奶到頂喉嚨
即係淺藍同深藍嘅道理咋大佬,
你講到佢去揸支那旗冇事 講為自己係中國人自豪唔係奶共
大佬佢係香港土生土長 佢揸既係香港身份證呀 佢要認同自己係中國人既佢就放棄香港身份證啦
佢咁樣你都認同 咁你都學佢一齊講自己係中國人呀嘛
咁樣都冇事學人講光復香港 時代革命
收皮啦弱智仔
仲唔去中國擁護宇宙漿?
你都on撚9,觀察就話佢係同路人?痴撚線
奶共就係奶共,依家日本都奶共嫁,你咪撚再去日本啊,去就死全家
08年奧運大撚把人話自己係中國人啊低能,你有無份講埋一份啊?我自己就無囉
深水埗派飯嘅明哥都話無得唔認自己係中國人,洗唔洗批鬥埋佢奶共啊?答我啦
你哋一時又話人支那出世,依家又識話人係香港土生土長
佢係nasa夠話自己from hk啦,你咪又係要屌
根本你就搵唔撚到佢好多奶到雪雪聲嘅罪證,然後就開地圖炮話所有奶共都係死罪
但大撚把香港人都有搵人仔,話自己中國人果啲就當睇唔到
我講多次,我無話gem係黃,只係話佢無你哋所講奶珧雪雪聲
同埋藍到黑果啲連人性都有問題,好似人瑞奶完就死撐自己一向都係咁
但我又唔見gem有呢啲啵
愛國唔等於愛黨
靜啦屌你 五毛MON PO狗呢家都有ACCOUNT架屌你
原來曹永廉 梁勁廢呢啲已經同上面嗰班同level
張豪龍係食家姐軟飯
藝乜撚嘢人
成班垃圾真係有樣睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞