自修室唔開 可以去邊度溫書?

72 回覆
18 Like 4 Dislike
點叫坐得離譜
我1q/4hr , 老人家要回氣
靚絲可以去我屋企
靚巴ok?
仲以為已經開返添
突然諗到隔離營夠晒靜仲包三餐
停到三月
仲比錢中資/美心?為讀書都唔係咁掛
比著你讀到曉飛天都好 你呢啲會袋錢落中資美心袋嘅人連讀屎片都不如
Hello 我地係歷屆嘅DSErs,知道香港發生咗好多事令今年嘅DSE考生都無得好專心咁溫習,所以我地免費開放咗一個專比2020 DSErs 溫書嘅空間,希望可以幫到你地少少

地址:葵芳葵豐街38-42號Magnet Place Tower 一期406室
開放時間:星期一至五1pm~6pm

由於我地呢個溫書嘅空間地方有限,而且為咗避免人多聚集容易傳播病毒,所以我地會採用預約制,有興趣上黎嘅朋友請先DM我地預約時間
另外,基於現時疫情嚴重,各位入場溫書前都要先用酒精搓手液消毒雙手,場內亦必須戴口罩,我地亦會每日清潔,保持衛生,等大家上黎溫書安心又放心

有興趣嘅話可以click呢條link睇吓相關詳情: www.instagram.com/p/B8WrZ81gbib/?igshid=1fy9ihl5we372
或者直接ig dm @reverministries 問我地
大家加油
點解得 dse
康文署會繼續暫停開放其他文康設施及取消期間舉行的康樂、體育及文化活動的安排,直至另行通告
暫停開放的文化設施包括所有表演場地、博物館、公共圖書館及附設之自修室、流動圖書館,以及音樂事務處的音樂中心。
今個sem可以喺邊到安靜溫個書
屋企成屋人,環境又嘈又差,真係幾難專心到
你咩學校? 我係poly,除左圖書館唔開,仲有d open area會開既,不過好少位

我去過比錢果d自修室,係好靜可以專心,但百幾蚊一日真係好大負擔
好似有啲要俾錢嘅自修室,個啲有埋cafe係到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞