616牛肉火鍋專門店告急

340 回覆
688 Like 19 Dislike

【重要公告】
因武漢肺炎疫情無法估計,牛總需以長遠作戰為考慮,現宣布四間新店暫時休業(天后,北角,太子及新蒲崗),直至另行通知。其餘八間分店如常營業,信我哋,we will be back!最後,外賣自取8折,thx!

616全線分店地址
🐮新蒲崗店
地址:新蒲崗錦榮街6-24A號金僑大廈地下02-03號舖
訂座電話:‭6512 4500
🐮天后店
地址:天后威非路道9號海閣洋樓地下C號舖
訂座電話:‭8481 2016‬
🐮北角店
地址:北角建華街16號俊文樓地下A號舖
訂座電話:‭6515 8906‬
🐮太子店
地址:太子白楊街21號地舖
訂座電話:6515 6265
🐮大埔店
大埔翠怡街3號翠怡花園B座地下18號舖
訂座電話:3565 6878 / 6531 1169
🐮元朗店
元朗西菁街9號富盛大廈地下95-100號舖
訂座電話:6531 1158
🐮大圍店
大圍積富街33號積康樓地下C&D舖
訂座電話:3709 2128 / 65311192
🐮銅鑼灣店
銅鑼灣謝斐道391-407號新時代中心地下C舖
訂座電話:6158 2345
🐮西環店
西環皇后大道西384-386號三多大廈地下A舖
訂座電話:9034 9794
🐮尖沙咀店
尖沙咀赫德道4號利是大廈1樓
訂座電話:9037 4146
🐮黃埔店
紅磡民泰街27-47號黃埔新村J-L座地下B2號舖
訂座電話:9034 8857
🐮荃灣店
新界荃灣三陂坊14-18號安安樓地下B舖
訂座電話: 9023 4199
616燒肉酒場🍶
地址:大圍積福街60-62號好時洋樓地下4-5號舖
📞訂座電話:6531 3090
出過街就知黃店起碼都叫做keep住有人幫襯,隔離藍店已經落閘放棄
其實有無諗過搞一人邊爐,諗住毒住去
其實我都想打邊爐 但屋企人唔比
我都告急

有無人懲罰我?

我每次遊行都有大叫口號 深黃thx
你係咪仲唔明點傳染呀大佬
食過係好食
不過份量少,件事變左好撚貴又食唔飽咁......
同HKTV合作有無得諗?
直接係上面賣食材
有無午市做粉麵,有我會成日食
轉任食咪去
有幫趁過外賣
?
其實邊爐無罪
見過好似有午市飯餐
食過一次,碟碟牛都勁少,食左成3,4舊水一個人仲要唔飽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞