Eva 初號機

696 回覆
6 Like 24 Dislike
想買隻初號機玩,見到 rah 初版同新版價錢差好遠,係咪新版隻色無咁靚

我想買一隻暴走(有個心臟嗰款) ,唔係覺醒 無手個款

有冇師兄可以推介下
RG啦
rg有暴走+S2咩?
而家後追都難搵/好貴
等新劇場版出果時應該有好多新野
到時再買都唔遲
岩岩上網見到玩具展 好高果隻越正
遲下海洋堂又有一隻初號機
RG手腕加甲好柒
唔知樓主講有心臟係邊款?
有粒波係中間?好似唔見有岀過

砌模型就RG
唔砌既近排有Threezero開訂,金屬色
想大隻d既就RAH新版,有現
舊版新版睇你鍾意劇場定tv色
想平d就等海洋堂,黎緊會開訂
心口有粒波應該係PG, 舊LM, OVA啲Figure
新劇場版唔覺有呢樣嘢
好多年前買過一隻 一比六十,要砌既有 粒紅色波心臟,好想搵返呢一類
PG 舊劇場版

新嘅好少出呢個形態
一係TV版
一係新劇場版
一係原創設定
師兄好熟呀, 做功來說 rah 定 threezero 靚?

新版rah 係 劇場版色?
RG, 再上番舊色
RAH係正既,又大隻
新係tv色,1800-2000都有現
舊係劇場色,好似分兩水,第一水好似有爆膠問題
第二水特典版好似無呢個問題同埋有力場送
不過舊版好似貴好多,我無咩留意
Threezero未有實物,講唔到,可以去官網參考下
比rah細隻d,不過街舖訂都唔過千,抵玩啦
但年尾先岀貨
Rah舊版隻色遍藍,新版似返新劇場版隻紫色

新版rah都值得入手嘅,而且冇炒起
不過收藏多過攞嚟扭,包咗膠扭得勁怕會爆

細隻嘅近期有mafex,但係塗裝唔好,我買隻初號機甚至有水口未清。勝在可動唔錯,配件都算夠

有動手能力嘅壽屋出嘅模型其實唔錯

Threezero未出,唔知質素,不過啲綠色位有夜光效果,暴走頭唔係就咁開口,係露齒款,都幾有特色

Metal build其實幾完美,不過唔鍾意改設計就唔啱依款
聽完師兄講,我決定買rah 新板,我係嗰啲就咁擺喺度,完全唔會郁果類

Metal build 唔岩我😊
歡迎入坑

Rah的確啱企,又夠大隻
Rah有出過你講果隻
我都想追返13號機果D
但好撚貴啦
新版就2000有找
Threezero果隻都訂左 好似幾正
買埋Rg砌下囉
Threezero Robo Dou隻機動警察都好似幾正,有冇訂?
訂左 好鍾意機動警察
佢地隻鋼鍊都訂左
覺醒ver? 成七八千蚊
日森?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞