柒婆派錢掩口費,我又一蚊都攞唔到,你攞唔攞到?

191 回覆
607 Like 10 Dislike
旅遊巴司機係團無收入就無入,開埋呃旅行團手信用品店嘅大老闆就有得收8皮
屌佢啦,唔奶佢就唔係持份者
睇有線
啲商家佬仲話廿萬唔撚夠
屌你老母
比撚埋航空業,物流業, 交通呀嘛~ 究撚竟佢係點撚樣定邊範要幫邊範唔撚幫呢?點解我交稅要比佢派? 點撚解?
我一蚊都無
佢做過詳細分析架啦,邊d主要奶共藍屍就派比邊個
應該係鋪排緊功能組別啲票
屌啦而家攞撚咗成間屋,俾$6000我夠咩用?
保王黨又可以話成功爭取
柒婆唔死都冇用,派錢都衰格過人,只益吸血權貴同寄生懶蟲。
夾心階層永遠被忽視,福利又冇,特權又冇,得個做字。
唔系有保險咩?

我都比黑警打到入廠,如果唔系777要立逃犯條例,我系唔會比黑警打的。
港共一向係咁唔係第一日發生
點詳呀? 佢又唔撚講。 得建築,物管,食肆,旅行社有藍店? 其他無? 我覺得唔撚係藍/黃問題, 喺點解要幫呢類型嘅企業。 呢頭成撚日講自由市場,果頭就揀黎派。 真喺難聽過咩呀, dklm.
人地澳門尋日講完預會做d 咩, 今日就拖行馬出黎講點派糖, 要學人都學得好d 呀dllm, 抄呀都抄得難睇過人。
邊度講零售有8萬,見唔到嘅
派果幾千蚊衰過做白金去晒新移民戶口
土生土長慘過做乞兒福利永遠唔到手
終於有人get到
因為佢派$5000,我要將啲口罩加價10倍有$250買到$2500一盒
食肆旅行社就一定藍多啦,綜授撚廢老就一定藍多啦,唔通派比大學生同醫戶咩?
新港蝗永遠係大贏家,真香港人都被港共玩殘啦
上次派果4000? 派撚左成年先到手?
完全唔知乜事因爲都無份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞