林鄭月娥:向所有低收入家庭派5000蚊津貼

371 回覆
39 Like 740 Dislike
算啦
根本就係想趕走晒你地
其實點資格先攞到佢5000低收入津貼?

林鄭係買贖罪券
低收入班撚屌就係正苦嘅基本盤,最影響係選票
有時唔知點講好,真心希望佢地派完比班廢老,佢地會睇得出政府嘅廢,一齊支持抗爭

當然除左班鬧人廢老啦

不過點講佢地都係好撚自私,有做過下啲社區義工,有啲死老野真係想一巴車撚死佢,屌佢老母
真心幾on9 ,玩得對立就唔可以婦人之仁
屌你老母 就係你條臭閪林奠次次派錢養果班死懶豬 鼓勵佢地黎香港住公屋拎綜援 有手有腳坐係屋企等我地呢班人養 你地班仆街唔死都L無用啦 仲買乜L野口罩 叫佢地買condom啦
有無講到要咩條件?
咁你不如話所謂五毛,曱甴平係小學生同支那唔自由都係反共人士製造出來既陰謀論
正常啲既都分析到出來啦下話
早幾日肺炎習總都出來邀功話自己親自指揮
你話呢啲係咪又劇本?
呢個係共慘黨既本質來嫁豬閪
【你仲旨意香港政府?】

白宮聯署!
邀請美國疾病管制與預防中心(CDC)出動協助香港應付武漢肺炎,請簽>查電郵>確定簽署>廣傳:
https://petitions.whitehouse.gov/petition/petition-cdcs-support-battle-against-2019-ncov-outbreak-hong-kong

今次聯署要快,唔好再做deadline fighter!
Lm
無樣政策係全民
樣樣要又佢話事
衰過做大陸內地居民啲福利
林鄭屌你老母又益班大陸人新移民
依加好多打工仔講梗折扣出糧或者成個月無薪假
佢地派撚完錢仲高收入過打工仔
正確

所以話林奠佢係賤閪
特朗普:香港人你出豉油,我出雞,deal唔撚deal?
https://lih.kg/1876747
心水清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞