del post

1001 回覆
39 Like 1069 Dislike
Pro
成哥分享埋啲J圖先走
如果係借刀嘅話
呢個絕對係高手

教精你仲要駁嘴
Hi柒頭
笑死
成哥而家你有3個options
1:重新寫過篇真係有悔意嘅悔過書
2:抄榮光10次
3:簽咗份聯署佢,順便叫埋啲frien簽,然後cap圖證明

差d10,809 咋, 今日截止, 簽埋佢

港人強烈希望美國能警告香港警方不能為新武器增加電動槍
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hong-konger-strongly-hope-usa-can-warning-hong-kong-police-cant-adding-electric-gun-new-weapon

三樣嘢揀一樣,如果今日內一樣都冇做,我何君乳搖會狙擊你到死嗰刻 以後你嘅同學、屋企人、老婆甚至仔女都會知你叫雞啦,左手打飛機啦,po粒痱滋上連登咁撚搞笑etc
del你個老鼠皮咩
咁型唔幫你推都唔得啦
成哥而家你有3個options
1:重新寫過篇真係有悔意嘅悔過書
2:抄榮光10次
3:簽咗份聯署佢,順便叫埋啲frien簽,然後cap圖證明

差d10,809 咋, 今日截止, 簽埋佢

港人強烈希望美國能警告香港警方不能為新武器增加電動槍
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hong-konger-strongly-hope-usa-can-warning-hong-kong-police-cant-adding-electric-gun-new-weapon

三樣嘢揀一樣,如果今日內一樣都冇做,我何君乳搖會狙擊你到死嗰刻 以後你嘅同學、屋企人、老婆甚至仔女都會知你叫雞啦,左手打飛機啦,po粒痱滋上連登咁撚搞笑etc
笑撚死 推
好撚7
del你個老鼠皮咩
大大力推
推一推先啦咁柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞