[求FC]香港口罩工廠MaskFactory開始招聘!

101 回覆
52 Like 16 Dislike
有無人知呢個「口罩工廠 Mask Factory」係咩背景???

//FB帖文:

**拯救香港需要你**

**必須為有3粒星既香港居民**

*應徵者必須確保身體健康,精神況態良好*

*由於申請者眾多未能立即回覆,請多多包涵*

請應徵者按照以下格式申請

中文姓名:
英文姓名:
年齡:

其他資料面交感謝!

《工作地點:屯門區》

口罩工廠現招聘以下伙伴
全職
包裝員 無需經驗 (大量招聘)
時薪$45-$55
工作時間:日班 上午9時至下午7時 或 夜班下午9時至上午7時
生產員 無需經驗 (大量招聘)
時薪$45-$55
工作時間:日班 上午9時至下午7時 或 夜班下午9時至上午7時
跟單員
時薪$45-$55
倉務員 無需經驗 (大量招聘)
時薪$45-$55
客戶服務員
(薪金面議)視符相關經驗
工作時間:星期一至六 上午10時至晚上7時

**有意應徵請把個人聯絡方式、中英名、性別、年齡 whatsapp: 54409919 胡生 或 電郵 maskfactory.2020@gmail.com**

*****口罩工廠需要你*****
#口罩 #香港人 #真香港人 #港人自救 #武漢肺炎 #武廢
#口罩工廠 #香港制造 #急聘 #BFE #PFE #VFE #齊心抗疫
#抗疫之戰 #蒸口罩 #派口罩 #勤洗手 #兩盒thx #兩盒thanks
#2盒thx #保護香港人人有責
//

FB專頁:
https://www.facebook.com/Mask-factory%E5%8F%A3%E7%BD%A9%E5%B7%A5%E5%BB%A0-107640294140311/

媒體報導:
https://inews.hket.com/article/2564025/%E3%80%90%E6%AD%A6%E6%BC%A2%E8%82%BA%E7%82%8E%E3%80%91%E6%9C%AC%E5%9C%B0%E5%8F%A3%E7%BD%A9%E5%B7%A5%E5%BB%A0%E6%8A%95%E7%94%A2%EF%BC%9F%E4%BB%8A%E6%97%A5%E9%96%8B%E5%A7%8B%E6%8B%9B%E8%81%98?mtc=20023
Push
pish
好似話工聯會
搵鬼做on99
夜班晚9-早7 $44-$55
Facebook 見到好多人話工聯會,但又無實質證據,不過佢又唔否認!
在whatsapp 查詢中
未覆
唔知想點
同問 我都想apply但唔知佢咩背景 同埋驚比人呃
44個口罩就差唔多
@gmail.com

一間公司連個域名都無 伏撚到
但工聯會乜機器都未有已經放晒風聲話開口罩廠,真係開得成無理由唔大大聲話係工聯會造口罩救香港
而且工聯會話自己設廠大埔,呢間喺屯門
利申有啲興趣不過都係睇定啲先
呢個人工未玩啦返一日都唔夠買一盒罩
其實我睇完都有疑問

wiki都未搞到

邊個可以突然係屯門有clean room生產口罩?

仲有,佢呢張圖啲字眼好怪
沖涼茶巴話技術支援緊一team
唔知係你講嗰3team以外 定係點
Push
如果如記者所講係一個文化人,連咁簡單嘅字都寫錯,請問係咩文化人?
有無人報左
推唔到,慘;但要多啲人知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞