成日屈「攬炒團隊」係「眾志」。我一直忍口唔屌出聲,屈撚完未呀?

1636 回覆
8261 Like 43 Dislike
成日屈「攬炒團隊」係「眾志」。我一直忍口唔屌出聲,點知屈得愈黎愈得寸進尺,屈撚完未呀?

我喺度講清楚:
我地同眾志毫無瓜葛,甚至無一個係眾志成員,政治光譜亦唔同。

佢地賣口罩關我地乜事?咩野眾籌3000萬?G20、IAD、眾志、ETV 等等所有眾籌都入我地數做乜春?

謹此 重申我 ——「我要攬炒」以百分百素人身分,喺2020年6月由零開始,上連登砌team;

成team人捱足八個月都未停過手!我自己死捱難捱,經濟拮据都無攞過眾籌一分一毫!中間亦出過會計師簽署作實嘅財政報告!

睜大你隻眼睇清睇楚,我地chur咗幾多projects出黎,先好亂咁隊我條team!

1/ 10國民間外交高峰會
2/ 多次發動國會辯論
3/ 成立英國國會誇黨香港小組
4/ 觸發NBA Rocket 事件
5/ 美國遊說
6/ 秘密運議員入香港

7/ 阻止禿鷹聯合國上位
8/ 多次全球遊行(816, 929, 112, 119)
9/ 多次全球集會 (816, 929, 112, 119)

10/ 街站投影
11/ 租英國紅巴
12/ Social media 攻勢 (Twitter, IG, fb, youtube)
13/ 英國聯署
14/ 網上廣告
15/ 拍短片
16/ 整動畫
17/ 砌網站
18/ 兩次登報
19/ 外媒投稿
20/ 以法律理據向外國政府發信

仲有,Fight for Freedom. Stand with Hong Kong 依句野唔係憑空爆出黎

係我地喺7月為咗連結香港同國際度出黎,亦係我地團隊喺國際線行走江湖嘅銜頭。

革命對我黎講,係只需要做,而唔需要講嘅事。

係唔係研究緊核彈、計劃整火星基地樣樣都要講出口先係自己友?先係做緊野?

係咁,講撚完!

我要攬炒
支持攬炒巴
Ok
Push
支持laam Chau!
支持攬炒巴
全力支持攬炒巴
講得都係班死熱狗
2019 年啊
OK
Ok
2919呀
攬炒完全唔同style 冇果陣政黨味道
有班傻既同五毛都係咁講 屈咩尻
攬炒巴
攬炒巴萬事小心
2019年6月阿
從來唔覺得你地會係眾志
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞