★J慧中時間又到了!(114)

1001 回覆
1 Like 13 Dislike
is u

may be yoyo
根本係,MK啲藥房龍蛇混雜,有買假貨,所以我睇咗5、6間見到有間有sample有certificate有運貨單我先買,老貓father邊喥知
also旺角藥房,same
我哋全部係口罩專家咁滯,老貓唔問我哋,送埋比佢都唔拎,點father去旺角買咗假貨,唔好彩隨時係二手口罩,need kill
how about u

all mk貨same group
He is 不孝子

等比雷劈 or 武肺
精 都有

蓋g worm rip

終南山:患者嘅尿、屎、血、口水、鼻涕、胃液和精液都有武漢肺炎病毒
https://lih.kg/1878127
say many times

佢自己出去買
咁有冇BFE,PFE標明?有冇封條,睇版

岩岩戴左6200+7093落街行左半粒鐘都無人理, 呼吸係順過外科口罩好多
老貓,me喺幾個月前屯門買口罩,條藥房狗老吹係日本貨,嗰時遊行話支鬼唔準送口罩嚟香港,一包三個,5蚊包,於是買咗三包,佢老味細心睇made in 支那

藥房狗吹水唔抹咀like U, U father去旺角買唔瀨架,好彩買到山寨嘢,冇防護力,唔好彩買到黑心二手口罩,跌幾嚿冇所謂,最慘係會感染細菌

老貓應該出去幫眼睇,有唔明問我哋,咁lazy害鳩father,鞭打
why U唔跟埋去? 可以問我哋邊檔穩陣,買咩嘢貨嘛,不孝子
一早叫買口罩搭我地單係日本free俾你唔要, 家下又浪費埋爸爸3百大元, 老貓你一次過食3百蚊麥樂雞食到嘔白泡都得, 3百蚊係非常rich, u know?
咪就係,就算食炒價買都要識揀嘛,自己唔去點鳩老豆,隨時中伏,佢以為我係亂鳩咁買,梗係唔係啦
老貓,最好拆一個口罩出嚟,影張相post上嚟比我哋鑒別一下,要底面影
老貓,你噴一噴水測試下,再剪開睇睇人面嗰層
too waste
only for短時間出街buy food

老豆say is enough,會重用
假貨冇人識
老貓

百行孝為先
你老豆叫你返工,又唔見你聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞