隱世大師精準預測,過咗3月之後,香港會有空前大劫!

185 回覆
47 Like 248 Dislike
幫我foward俾我老細 thx🙏🏻
有批朱古力賣唔出
想散貨
朋友信佛,但識風水師傅
原來年經垃圾post
打鬼用朱古力
垃圾

有料就唔好講到咁vague
大師 有冇批埋林鄭 幾時行完大運
同鬼都有啲關係
以前聽呢d當鳩噏笑下算

家陣咁時勢都唔到大家唔信
巴打好犀利
解釋左先再講
2020啦唔該
王亭之?
有冇文件證明
冇就當你fake new
武肺大爆發 傻西黑警大爆發 核電站大爆發 反正都係支爆
今日收到風水圈內朋友一個未能百分百確定但都傳得好廣既消息,朋友本身信佛教,早幾日有個師傅同佢講,算到香港3月後會有個空前大劫

另外亦記得風水圈中幾年前已經開始討論話香港喺2020 年會有個大劫。呢幾日香港風水圈一位移居咗加拿大嘅重量級人物(唔方便出名)幫香港測算,證實咗呢個事實,風水圈內所有人都plan緊逃亡外國。

大家走唔到嘅,要出街記得帶定兩支水、兩排朱古力同一件衫出街,冇咩事亦唔好出街。

如萬一有任何事發生,都千奇唔好人走你又走,冷靜搵一個較安全既地方。

唸住「南無阿彌陀佛」,如識唸佛經就唸佛經,
但如果過到呢個星期就應該冇咩事。同埋呢位師傅舊年亦算過上年中國會有個劫,已經應咗,正係時代革命,我當時已經開咗post提醒大家。

PS : 以上內容純粹好心忠告,信不信由你,請勿誤會我喺度作估仔嚇大家!

紅字為重點
學術文!手足裝備抗沙士:護目鏡

請大家幫手推一推,正個評

https://lih.kg/1857672

請大家幫手正評,避免沉底
而家喺超級市場搶緊水同朱古力, thx
年經
信佛睇聖經
集百家大成於一身
實際係咩?唔方便講啦

時間日期?三月之後啦,無話幾時喎,可能2047年啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞