[過現未愛]召喚Melody家族 BTOB大發

878 回覆
63 Like 20 Dislike
唔好俾佢停呀喂

希望有人氣歌謠初一位

我就希望佢下次拎一位可以唔使咁拘謹
呢兩次一位真係睇到有啲心酸

其實今日我覺得已經好過琴日
不過冇辦法始終對手係師兄佢地唔夠膽太興奮

人氣歌謠一位!!係第一個人氣歌謠一位 粗卡嘿!!
本週all kill

人氣歌謠一位!!係第一個人氣歌謠一位 粗卡嘿!!
本週all kill

努力有回報了
男飯報到,for you好好聽
男飯報到,for you好好聽

男飯歡迎男飯

第6冠喇

第6冠喇

6冠王
走花路走花路
btopink飯表示恭喜六冠
粗卡!!!
估唔到今次有六連冠
出道以黎 成績最好既一次
再接再厲
粗卡粗卡

無意中係youtube聽到missing you 即刻俾鎰勳嘅rap圈咗飯

請問除咗I’ll be your man同missing you外仲有冇咩歌推介 唔該曬
粗卡粗卡

無意中係youtube聽到missing you 即刻俾鎰勳嘅rap圈咗飯

請問除咗I’ll be your man同missing you外仲有冇咩歌推介 唔該曬

個人推介vocal line嘅stand by me
不過如果鍾意鎰勳嘅rap就緊係佢首solo曲fancy shoes啦
Rap line嘅你是我的天使都正
粗卡粗卡

個人推介vocal line嘅stand by me
不過如果鍾意鎰勳嘅rap就緊係佢首solo曲fancy shoes啦
Rap line嘅你是我的天使都正

Remember that

末放人歌一位

末放人歌一位

粗卡粗卡

btw聽完之後個人都幾鐘意stand by me
7冠王
https://youtu.be/ggZUAMbJYkM

呢場應援好好聽
https://youtu.be/ggZUAMbJYkM

呢場應援好好聽

我都覺
琴日追到兩次炫植直播 好感動
我都想入Group
tg: jennylei111
我都想入Group
tg: jennylei111

我都想
好奇其實有無group

樓主放棄左呢度啦
樓主放棄左呢度啦

應該係因為個post已經沉左
樓主放棄左呢度啦

應該係因為個post已經沉左

推返起佢
Btw 除左tg 你有冇btob wts group
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞