警扮送貨速遞丫叉彈珠上門 留學生因是收件人白白還柙72天獲撤控

112 回覆
268 Like 5 Dislike
手足應該開記者會呻,唔係就會石沉大海
個問題係, 香港人自己都無用去做
我係咁開POST叫大家團結, 去搵民主派做野

TVB 就勁撚多人去洗版
之前中西區個單EO? 又係勁撚多人去洗版

但叫去楊岳橋到洗版, 就無人理

我之前開咗個POST, 叫人去楊岳橋、陳淑莊到洗版
叫佢地幫手足申請人身保護令
無人去幫手洗版

正如呢單野一樣, 民主派, 楊岳橋、陳淑莊兩個都係大律師, 又係立法會議員
佢地乜撚野都唔做, 就拎緊10萬一個月
仲話同香港人同行??????

你唔搵勁多人迫佢地做野, 佢地係唔會自發做架

你地諗下, 唔好搞我後面個陣, 佢地有出去地鐵站叫班狗唔可以係地鐵站搜人身
依家????? 你睇下佢地去咗邊撚到???

所以, 你係連登推到個POST幾勁都好
只要無人去叫民主派做野, 係唔會有大律師出黎幫無辜市民告政府

我建議真係搞返個, 叫民主派做野嘅遊行
我唔係想搞分化
但佢地真係要, 有好多人迫, 佢地先會行一步
但明明佢地拎撚哂D資源

區議員搞活動, 好多都係素人自發, 民主派個D真係好少會郁(但我唔係屌哂咁多個呀, 係相對少)
白坐
咁你個思維, 咪就係錯誤

人地威脅你, 你明知自己係無錯, 都要算數
咁咪姐係無反抗過, 硬食
咁721, 831, 101 咁多單警暴都可以無數啦

基本上香港人唔再搞事, 咪唔會再追究有出過黎遊行嘅人
警員:法官合作可靠
你都講得岩, 其實個主要問題係
個位22歲無辜市民, 無人幫先會咁

所以我開咗個POST
希望大家可以推民主派班人, 出面去幫佢追討賠償

[唔係分化] 全香港人叫民主派做野, 除咗口頭上鬧政府之外佢地無做過實事
https://lih.kg/1869442
果72喺咪有錢補償?
如果外國一定有
痴撚線72日..........
希望個男仔可以勇敢出嚟指控班黑警
未未審先坐72日 無人有後果
學術文!手足裝備抗沙士:防毒面具

請大家幫手推一推,正個評

https://lih.kg/1861825

請大家幫手正評,避免沉底
dead body 去左邊
痴撚線
一定要賠償
Push
告警察啦 集資
冇啦啦比人困72日 on9
眾籌 私人訴訟犯唔犯法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞