撐警支那醫生搶救無效病死

321 回覆
1090 Like 46 Dislike
你估吹奏佢支那人會理我地? 上微博睇下啦 佢地仲話呢件事同港獨無得比啊
品蔥貼士

愿雅威平安 • 2020-02-06

那些故意罵李醫生的人,也許不是香港人,而是常見的五毛招數。目的故意讓大陸人仇恨香港人,各位別中計
不要給中宣部轉移矛盾的藉口

how about hk, who is the enemy, political view is a continuous spectrum, we need to gather all power aganist ccp, we can cooperate even we have only 1% the same, it doesn't matter.
在微博大规模撤下热搜之前,自己去微博跟知乎看了看。
发现自由民主仍然被很多微博用户所鄙夷跟不理解,甚至还说不要因为这个认错对象,都说错都在武汉政府,红十字会,还有那几个替罪羊身上,自由民主仍然是他们厌恶的交流雷区。如果此事只是作为湖北官员被彻底抛弃的的砝码,那么李文亮先生的死,又有多大意义呢?明天早上起来,媒体还不是早已把痕迹处理干净,不说了去睡了,去做中国梦了。
佢都係回力鏢
唔好吹到搞到有班真心膠覺得建設民主中國係work
從政治角度睇佢隻腦殘奶共死不足惜

但從佢醫生夠膽發言而比中共屈佢死得可憐

可憐可惡
拿我個人係錦諗啦
雖然班警撐大陸人真係見一個想打一個
但係最大嘅原因係因為大陸做維穩做到d人民都唔識分真相
所以我都唔會將佢同香港班on9藍絲放埋一齊講

大陸個班係未見過草原嘅井底之蛙
香港個班係係個草原到但想跳番落個井嘅傻閪

結論就係我認為依家先醒覺嘅大陸人都係一齊推倒中共嘅手足
我有share關於佢既新聞
唔係想英雄化佢
只係想好好利用佢煲大中國拉告密醫生導致疫情不受控
等啲外國仲瀨共讚中國模式既人醒下
同時一巴巴摑落啲成日覺得中國幾強大既大陸同學度
你諗太多,不幸既事每年都有,每次支那人都係嬲完就算
屌你老味
真係唔可以同情佢地
半夜帶節奏
都係嗰句
支那人冇一個係無辜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞