[PS4] Persona女神異聞錄5 The Royal 討論區 (13)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
個個人享受既方法唔同,唔需要你去批判人,你當你自己邊位
大把黑店成日起釘同cut單
甚至cut完再hold貨,最後賣唔出先同你講有貨
不嬲都唔係講緊起釘合唔合理
而係係香港俾左訂買game唔保証有貨
所以上面個巴打驚都好正常

如果係想一周目升滿哂coop同五圍既攻略就有日文版,中文應該未有咁快
但私心建議一周目隨心玩
我未開r唔敢亂評論啦 但我估遊戲體驗好過無印呢個係一定
但個問題點係需唔需去到棄無印 轉去r
都玩到呢個位 玩埋落去再玩r都得姐
我會覺得可惜 就咁棄
r好多位都係玩過無印 比較下會覺得更加正

未玩過無印當然就唔洗討論直開r啦 係佢呢個case 唔同啲
因為R既遊戲體驗完整過無印同好玩過無印
無印有既野R全部都有仲有額外
所以就更加應該趁佢未玩到太後面直接轉R
唔撚駛理佢啦 搬龍門搬到上太空
我只係想講常發生 唔等於合理
上面位巴打似係唔識分合唔合理
佢問係咪日日都會唔一樣
佢已經預咗會唔一樣咁
Youtube已經有p5s 嘅walkthrough cls
我覆緊樓上某條友 明就明
以前P5冇升爆 而家P5R想一周目滿coop同五圍
我平時訂開個間人稱黑店 (係mk既,唔開名啦) 都無事無幹

上次訂隻gbvs限定版原本我都諗住應該會比cut單(本身自己遲左成個月先訂)
拎game個時佢都同我講,原本派貨派到25號訂之前個d , 之後個d都無 , 佢都有留返一隻比我,因為我29號先訂
佢見我偷跑個日都走黎問一次 本身偷跑個日拎game都無我份

佢咁講我咁聽啦
如果有玩過P5既經驗既話可以試下唔睇攻略試下升滿哂佢
因為多左唔少時間俾你升5圍,coop又易升左
只係覺得你話p5 p5r都唔洗買 你都唔係黎打機 有啲絕姐
人地可能都鐘意個玩法
但劇情冇大改 就算優化左個系統都未吸引到佢玩多次姐
呢啲都係口味同取向唔同姐

不過又唔追po就係到不了不了咁係幾反感嘅
其實真係好難捉摸
試過訂左某大作去到同你講要俾多20蚊先多個特典code
之前switch 動物之森同梱機都有好多人俾人cut單
ok
可能我講得誇張左
因為劇情呢樣野就日版出果陣開始已經不停有人講緊玩加得少唔值得再玩過
呢個post都有人問過幾次,亦都有唔少人答過
同埋佢既講法俾我既感覺就係隻game加既劇情唔夠多所以直接判佢死刑,我都懶得再同佢解釋隻game有咩唔同
有冇人買到?
想知 限定版大約幾錢度
因為無印版唔少日子睇完主線劇情之後隻貓會迫你訓覺
但R可以俾你係咖啡店入面活動,用黎升5圍

同埋COOP除左原有既對話外,有額外對話俾你加好感
其實都係睇錢做人嘅姐
貨多 水浸 蟹貨 炒唔起
就唔會cut
然後玩家唔會估到隻game 貨源足唔足 永遠估唔到邊隻中 邊隻唔中
$ 7百尾 ~ $8xx
P5 升coop 趕到仆街仲要升唔哂
見到有9xx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞