mk妹係咪已經絕種?

161 回覆
532 Like 26 Dislike
好懷念周街都係mk 著oversize tee 配熱褲既日子 有得望下長腿都好呀呢家個個女仔都行文清風長鬼死咁長既鬆身褲
一D睇頭都冇
呢個似台妹多啲
mk妹份人好撚垃圾
架妹feel
香港人集唔到會,遊唔到行,但都重有方法可以表到態支持醫護
https://lih.kg/1865956
Mk妹仲冇其他女仔咁勢利
你睇幾多mk仔冇錢都食到咁多女就知
其實係
旺中買衫唔需要名牌
呢D髮型既女真係買少見少好想比佢瘋狂講粗口鬧
mk唔係本身就學日本架咩,嗰陣都未興Kpop同中國明星
唔洗名牌都好好睇 而且好多mk妹都肯陪你挨窮
好過d扮清純嘅臭西 轉個頭帽左你都唔知咩事
所以咩mk妹根本唔係本土
咁你真係要識下mk妹
10個有9個mk妹都拜金勢利 就算條仔做倉 都迫佢買名牌俾自己
剩番1個係屋企有錢(不過都係拜金)
最難頂係咩 係佢地無腦
係咪有咩誤會 你現實應該無接觸過mk妹
mk妹拜金到 你唔買俾佢 佢一定講曬粗口屌你
用電話一定用iphone 追埋啲名牌波鞋 手袋
唔夠錢買嘅 女人街假野照殺
最重要係全部都係迫男朋友俾錢
前排係咪比人起左Ig?佢執完唔濃妝幾靚
如果講香港MK文化係學挑戰社會規則,全世界都一樣;但如果日本化係為咗學日本仔嘅大男人或者日本妹嘅內斂,就學唔到,亦冇必要學。但唔係正正因為呢樣多元文化認同,先令香港文化喺嗰陣咁獨特咩
可能mk妹先係大家心中既女神
Mk妹真係好正
但通常好直,你又直筆甩咁對佢
又ok架喎
好過啲扮晒野
就算日本傳入黎 但都融入左獨特本土味
香港mk妹真係好高質 女人樣黎講真係亞洲最靚 係無波但勝在有腳 粗口流利直腸直肚 將本土文化發揚光大
以前高登有件MK妹波大腰細成日露條長腿好能正
當blackruby死左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞