[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (17) - 네 맘을 Burn So What回歸大發!

1001 回覆
15 Like 5 Dislike

我寶真係好撚正

第一
又多個第一 會唔會太勁
出人頭地喇
今日end promotion 難道今晚

又被fool
好耐冇11點mon住個電話嗰種期待
睇嚟都要過埋5月日本出道先有
confirm 5-6月日本出道
5月24 fanclub....
唔知算唔算
https://youtu.be/H9AYeu2hOkc
終於末放 當然要打番篇文
今次打歌 6星期31場音放 係最多既一次
# 隔咗X X成年先CB 一開始真係又驚又期待
首先又少咗Haseul 又LSM 又撞正二月大戰 又換哂作曲團隊
歌出到嚟都接受到 始終係點都會有好有唔好
舞真係每次都睇到下過好多苦功 尤其係出道前就開始睇 由Butterfly開始進步好快 仲有上年堆Cover
MV唔洗講啦 In Digipedi We Trust
成績只係音源差咗少少 其他都有進步到 iTunes 銷量 希望keep住進步
宣傳期上綜藝又比之前多 週偶真係睇咗幾次 再多啲呢種機會就好
BBC努力工作啦 三年幾終於識用SNS 剪片可唔可以長啲 咩都放入去就得啦 仲剪咩丫
初一位 真係冇人估到最後都有機會拎到 一開始撞大戰都冇咩期望
但老實講 真係撞正天時地利人和 遲過我地CB既團都GB哂
不過都要有Orbit投票同Keep到個音源分先有機會
下次要12人係舞台拎一位!!!
但一定要等冇咁危險先CB Tour JPDebut 成日見佢地收工唔帶口罩真心驚
應該都係暫定姐 要睇到時個環境點
希望推遲啦 寧願冇JOB 係宿舍安全啲
大神感想文
大神感想文

新人感想咋
見大神你都打咗篇 有感而發
希望唔洗再等咁耐
我個篇得幾句純粹廢人廢噏 可以無視

我唔係大神啊 超級小番薯一隻
本月小番薯
但我會努力愛佢地
以後靠各路大神關照小弟
多多指教
如果冇武肺 應該都好快 真係多得支那 宜家邊度都高危
安全第一始終都係好啲既
但放心既係 我地TV仲有一個月存貨 唔怕冇野睇
咁有信心一個月存貨?BBC 有冇攞tv去音放d等候室先....
通常會追好多團既都係大神
唔會冇掛 呢種時勢要拉長啲啦
不過之前幾篇節奏真係快咗
咁我專一追本月先
做本月小番薯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞