[451]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續及IONE討論區(497) 氣質美女金珉周生日快樂及回歸大發

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
想問下今次係唔係48張poster?
見佢3 ver. total 16張
144張,用黎玩鬥地主
仁美
個bar set 得高,人地都會有壓力,就算T團或bp, 起碼繼續拋離其他一線女團都係驕傲既。
留名
NAKO我不行了
原來講poster 睇錯左
1張團 3張小隊 12張個人=16張
bp就收收皮啦
奈子係
Izone 最小
佔畫面最大
人地好似出道4年 cb 4次
Damn
間公司垃圾 大細超 老闆娘hea跳
仲aks?名都改埋,想賣晒隊咁款,幫jline爭c?不了。
時至今日應該知道,舊aks現vernalossom只係想判cj喺日本既project黎做,同賺下izone分成。至於韓國市場同韓國嗰邊點搞,佢係唔會理既。肥秋喺aks都無咩參與營運,唔使期望佢會做啲咩,淨係寫下歌算。
所以櫻花奈子跟著呢班垃圾高層真係食蕉
aks 唔乘機搶一次韓國c又真係蠢咗少少既
不過邊個c有乜所謂呀
咪又係屎
仲aks?名都改埋,想賣晒隊咁款,幫jline爭c?不了。
時至今日應該知道,舊aks現vernalossom只係想判cj喺日本既project黎做,同賺下izone分成。至於韓國市場同韓國嗰邊點搞,佢係唔會理既。肥秋喺aks都無咩參與營運,唔使期望佢會做啲咩,淨係寫下歌算。

至少日專個邊感覺係比成員輪住做c (3隻專: 奶、蛙、櫻),希望繼續比唔同成員都有機會c
究竟係otr決定就唔知,但比較信都係cj果邊計劃黎,aks (vernalossom)廢嘅
同意vernalossom好似已經唔想直接搞,賣晒自己品牌、IP
然後淨接job做 食分成算
佢d女開始去韓國搞活動見面會架d,可惜中正武肺
依家買碟順豐收左皮郵費貴左好多
剩係郵費都2舊幾水
非常好走油

T 團一年點都要出兩三隻,飯餓得唔耐好難有突破
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞