Figma 020 四月四日兒童節

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

冇figma貼住土人先

奶師兄竟然講哩d
4月25日(二)出貨
Max Factory「figma R・田中一郎」JAN:4545784064542

【發售月份變更】

●2017年4月→2017年5月
Max Factory「figma 高海千歌」JAN:4545784064603
想問多問.. 巨人目前出左果5隻FIGMA.. 有邊D係會有老翻?
同埋隔住個盒可以點CHECK?
十萬個唔該各位巴打
有冇人買左新出嗰隻古力菲斯?
質素如何?
我搵唔到現貨
想問多問.. 巨人目前出左果5隻FIGMA.. 有邊D係會有老翻?
十萬個唔該各位巴打

去正當商店買

冇figma貼住土人先

奶師兄竟然講哩d

十萬個唔該各位巴打

全部都有假野架
都易分既 但你要見過真野先
十萬個唔該各位巴打

全部都有假野架

同埋你買之前講聲 唔洗做水魚食天價
屌第一次比猜佬查身份證
屌第一次比猜佬查身份證

渣GE
屌第一次比猜佬查身份證

渣GE

咸濕佬,好正常姐
屌第一次比猜佬查身份證

渣GE

咸濕佬,好正常姐

邊行邊玩fgo姐
求保釋
等睇我135尼祿
等睇我135尼祿

咩135
delay
等睇我135尼祿

咩135

100LV 30技 寶5
等睇我135尼祿

咩135

+++ fd

十萬個唔該各位巴打

全部都有假野架

同埋你買之前講聲 唔洗做水魚食天價

我而家搵到一set.. 艾倫同三笠開過.. $1300
btw, 我隔住個玻璃見過正版咋
其實可以睇咩位?
盒面既防偽標籤, 強國應該都炒到?
其實可以睇咩位?
盒面既防偽標籤, 強國應該都[color=red]抄[/color]到?
其實可以睇咩位?
盒面既防偽標籤, 強國應該都[color=red]抄[/color]到?

都話250-300蚊一隻咋
假野真係個盒 同個本體就咁都睇得出係好劣質
我有隻二手艾倫 有無興趣
Btw你用個分身上fb group 徵啦 我記得你有
哦 你指成套齊 入面兩隻開過 明了
等睇我135尼祿

咩135

+++ fd

過幾日升多1LV再加
都話250-300蚊一隻咋
假野真係個盒 同個本體就咁都睇得出係好劣質
我有隻二手艾倫 有無興趣
Btw你用個分身上fb group 徵啦 我記得你有

佢成SET係5隻呀 見個數好似抵屌所以照殺
果個正身黎架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞