其實漸漸已經唔想上黎連登

719 回覆
1798 Like 54 Dislike
再講,呢啲係言論自由既代價你嚟
你嚟得連登都係貪自由自在
你覺得d topic唔啱睇係應該唔俾人講既
Uwants 應該啱你

重申 我無話唔比人講 我更加無權去阻止
成個post我淨係想講自己已經唔想上
點解你覺得我係想控制你地唔比你地繼續講你地想講嘅野?
你要講咪隨便講囉 我唔care你討論中出即飛又好 強姦好爽又好 屌屎眼好正又好
關我撚事咩 你鍾意你講飽佢 依個討論區就係比你地咁做咋嘛 唔係咩?
但係我會選擇離開 你地講得開心啲

何為低質會員 有板你睇
唔係話緊你呀 唔好自認

標準小學回覆 條友衝出黎柒

得我反駁你
唔係話我係邊個呢?
唔哦又可以點?係咪鬥屌十幾版先高質?

你個高質咪就係自己鍾意睇就高質囉
自己上fb啦,所有野都最啱你心水

即係其實你淨係識「哦」或者互屌互鬧?唔可以討論下「何謂高質」呢個話題?
只可以講user愈黎愈後生,出現post既代溝
呢個post都上唔到熱門
連尼係咪有心封殺所有不利言論
屌你做小三post都有人撐?
一間又做雞你問我答
一間又小三你問我答
邊撚度有得比你笑?
我覺得好撚噁心渣
盲撐個d係咪女人黎
支持返自己友

小三,中國大陸及台灣流行用詞,其中的「三」是指戀情或婚姻中的第三者。近年小三一詞開始在香港藝人間流行使用,更因此慢慢為一般網民所認識。

小三一詞流行前,香港習慣以狐狸精或二奶來稱呼戀情中的第三者。

小三一詞來源不明,「台灣來源說」與「大陸來源說」各有支持者。在香港的討論區,每當有「小三」一詞的帖子出現,就會被網民指摘。[1][2]
屌你做小三post都有人撐?
一間又做雞你問我答
一間又小三你問我答
邊撚度有得比你笑?
我覺得好撚噁心渣
盲撐個d係咪女人黎
支持返自己友

小三,中國大陸及台灣流行用詞,其中的「三」是指戀情或婚姻中的第三者。近年小三一詞開始在香港藝人間流行使用,更因此慢慢為一般網民所認識。

小三一詞流行前,香港習慣以狐狸精或二奶來稱呼戀情中的第三者。

小三一詞來源不明,「台灣來源說」與「大陸來源說」各有支持者。在香港的討論區,每當有「小三」一詞的帖子出現,就會被網民指摘。[1][2]

嚴格黎講包2奶都係由大陸傳黎香港, 香港只係有狐狸精, 13點既本地叫法
包二奶即係13點?
正啦
走啦屌你老母
上黎呢啲三流九教論壇從來都係為左笑
你咁撚高期望呢度真係唔啱你

以上係低汁會員好例子
其實波台班濕鳩先係拖低連登質素嘅重點
由其是d正字撚...好on9
又搵波台做遮醜布
核唔核特d呀
建議出會員評分制度 太低分果啲由admin考慮block 5 block7佢
由其是d正字撚...好on9

錯字一路都屌緊
其實d post真係好悶
Joe hart 嘈尼做乜,班友嘈嘈下又變左屌人老母呢

啲完全無point既回應

尼你老母
做完雞又要攞貞節牌坊
旗木卡卡西改撚完名未
知唔知個醜字點寫
屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞