其實漸漸已經唔想上黎連登

719 回覆
1798 Like 54 Dislike
見到樓主開始惱羞成怒發老脾 就知佢有幾高質

如果想連登好就盡量唔好屌提出意見嘅人,不論個意見係點都可以討論吓,唔好同班波台膠一齊屌人哋好冇啫

樓豬一路開d柒post 一路屌其他人 呢d人都有得比你支持
講咁耐,啲人入到黎仲係重重覆覆屌人低質咩5p,ching 同小學雞,講到我識倒轉背
都仲係冇人肯講點樣可以改變,呢班人真係最高質最有建設性

戇鳩仔,樓豬覺得低質正正就因為你講緊既問題呀,仲想有其他,你想連登更低質

你明唔明我想講咩
再講,呢啲係言論自由既代價你嚟
你嚟得連登都係貪自由自在
你覺得d topic唔啱睇係應該唔俾人講既
Uwants 應該啱你

重申 我無話唔比人講 我更加無權去阻止
成個post我淨係想講自己已經唔想上
點解你覺得我係想控制你地唔比你地繼續講你地想講嘅野?
你要講咪隨便講囉 我唔care你討論中出即飛又好 強姦好爽又好 屌屎眼好正又好
關我撚事咩 你鍾意你講飽佢 依個討論區就係比你地咁做咋嘛 唔係咩?
但係我會選擇離開 你地講得開心啲

走下走下就會得返堆5p/波台膠/小學雞

班友一係就屌一係就走,唔識諗解決方法

面對海量5p/小學雞,敢問有咩解決方法?

揾個post開個list,叫佢地寫堆5p仔入個list,然後再叫佢地收皮,
個post咁多人正評,每人mark兩個都搞掂千幾條5p仔啦
就算不能根絕都起碼可以抒緩
再唔係,叫連尼住分返邀請碼/isp會員,已經差好遠

list呢樣野我已經做緊,但好坦白講,成效唔大。
仲會有班大愛撚話你搞批鬥添!

一條友搞緊係冇撚用,實比人兇返轉頭
你試下兩百個會員,已經唔同哂啦成件事

不如巴打你代我出post,睇下實際成效點先
波台文化既野 舊燈到而家都係咁
反而D新會員走去屌班假膠

再講 呢幾個月成個連登最高質既笑post 應該係波台約隻秋個笠水post

波台人好簡單 你唔搞佢 佢唔搞你

舊登淫底post邊個去搞先呀 真5p無人搞 淨係去屌ching 屌得黎又無point
不過樓豬條傻鳩都唔知上左未 家陣先得17歲學人出黎屌

17歲,00後
修身齊家治國平天下 樓豬連第一步都未得 就學人講後面 因人廢言
無撚計,小學雞多的是。
開呢類post呃正評 上熱門真係好撚易
搞到我心郁郁又想開

再講 呢幾個月成個連登最高質既笑post 應該係波台約隻秋個笠水post

舊登淫底post邊個去搞先呀 真5p無人搞 淨係去屌ching 屌得黎又無point
不過樓豬條傻鳩都唔知上左未 家陣先得17歲學人出黎屌

17歲,00後

樓豬問緊地理點溫 有無手足教下佢

走下走下就會得返堆5p/波台膠/小學雞

班友一係就屌一係就走,唔識諗解決方法

面對海量5p/小學雞,敢問有咩解決方法?

揾個post開個list,叫佢地寫堆5p仔入個list,然後再叫佢地收皮,
個post咁多人正評,每人mark兩個都搞掂千幾條5p仔啦
就算不能根絕都起碼可以抒緩
再唔係,叫連尼住分返邀請碼/isp會員,已經差好遠

list呢樣野我已經做緊,但好坦白講,成效唔大。
仲會有班大愛撚話你搞批鬥添!

一條友搞緊係冇撚用,實比人兇返轉頭
你試下兩百個會員,已經唔同哂啦成件事

不如巴打你代我出post,睇下實際成效點先

我垃圾黎,最多幫手,但做搞手肯定收皮
無撚計,小學雞多的是。

樓豬隻中學雞應該高質過小學雞
講咁耐,啲人入到黎仲係重重覆覆屌人低質咩5p,ching 同小學雞,講到我識倒轉背

戇鳩仔,樓豬覺得低質正正就因為你講緊既問題呀,仲想有其他,你想連登更低質

你明唔明我想講咩

有人建議你咪又係話人重覆,係弱智定點
你連自己講咩都唔明
其實樓主柒同佢講既野係冇沖突
搞清楚先

明明最多都係班新會然搞佢哋,但係班波台撚一空群而出果陣實會連累到其他巴絲打,你話對我哋係幾咁無辜。

你明唔明我想講咩

有人建議你咪又係話人重覆,你弱智定點
你連自己講咩都唔明
仲有堆搵食post 成班sales喺到搵食
搞清楚先

啱呀,唔好理班波台膠啦,佢哋分明搞事,駁唔到走去搵返樓主啲舊post嚟講。
有無5p仔list
一次過block撚鳩晒佢地

有無5p仔list
一次過block撚鳩晒佢地

無我同波台一眾手足 笑死
子曰: 「君子不以言舉人,不以人廢言」

我係屌樓豬自己d行為 邊句唔同意佢d point 屌人其身不正 同因人廢言都未識分就子日子日
搞清楚先

啱呀,唔好理班波台膠啦,佢哋分明搞事,駁唔到走去搵返樓主啲舊post嚟講。

點撚樣呀 以為睇你唔到呀 傻仔
每次呢類post都好多正評,但出去其他post又係一大堆5p小學雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞