藍扮黃yylam大力宣傳藍店:睇警察協會合作既性病醫生

171 回覆
1716 Like 19 Dislike
反送中搞到藍師yy學生跌到仆街,最近迫住扮黃扮到出面救忙,點知個天有報應,yy成身生野,睇資料個藍店醫生睇皮膚同性病既,yy生咩自己諗

其實yy真係唔需要再扮黃啦,搞到自己兩邊唔係人,疊埋心水賺藍絲錢仲好啦,唔知係咪天有眼,yy自爆睇藍店警察醫生,又大大個story幫藍店藍醫生宣傳,真黃係餓死都唔食吉野家,yy睇藍店都算仲要大大隻字幫藍店宣傳花式自爆真面目

大大隻字幫藍店宣傳:要排7個鐘,好撚多人睇

黃錫明為一名與香港警察隊員佐級協會合作,並向香港警察提供特殊優惠的醫務所經營者。

他所經營之醫務所曾獲「香港警察隊員佐級協會」推薦,並在該協會的刊物上出現,可見兩者之間有官方合作關系。

屌你老母,繼續扮繼續兜啦,食撚住吉野家話自己係黃麻煩各位巴絲廣傳,唔想手足再比藍師呃錢

yy藍扮黃仲要係大仆街偽黃死藍絲

yy係真藍都型撚過人唔撚得咩
話yy係黃既人屌爆你地老母

全部都係食吉野家但扮黃既腦殘死忠學生
yylam點解要睇性病醫生
推到個仆街死
oops
咁多人識佢,又係性病藍店見到佢,緊係出個story澄清下先點知花式自爆藍扮黃
條友真係小丑黎
條友藍扮黃不得止
仲要扮聖人
成日講埋啲阿媽係女人嘅道理
呢家仲要有性病
都唔知佢私底下食左幾多學生妹
性病學生妹?
而家淪落到要拎病扮慘,太遲

花式自爆藍扮黃抵撚死
片都有啦,摸女助教手仔再淫叫
[達哥2.0]yylam始終唔肯屌警+藍扮黃事件[多圖]
https://lih.kg/1725362

自己搵,唔撚想再見到喱條撚樣
好多係港豬
講個笑話你聽 : yylam話自己係黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞