有冇好似fate zero既動畫介紹

49 回覆
0 Like 0 Dislike
果種世界觀
越gay
fate stay night
加旋
JOJO
fate sn hf
fate sn hf

乜又係你

ubw
搭單一問

宜家有玩fgo 搞到去呢系列有興趣 想問正確觀看次序
搭單一問

fsn -> fate zero -> ubw
搭單一問

咁prototype呀apocrypha呢d外傳呢?

點解fate stay night刪左?
搭單一問

fate stay night係正傳(game最早出)
fate zero係前傳

stay night動畫有分06年版同ubw版
當係隻game既唔同線路
今年會出HF劇場版(隻game第三條線路)

外傳類型:
魔法少女伊莉亞
FGO First Order
fate apocrypha

今年會出:Fate Extra last Encore

I see
搭單一問

因為fsn 太過好睇
搭單一問

因為fsn 太過好睇

又一個唔識欣賞06版就叫人唔洗睇
搭單一問

棄game啦 有人唔做去做狗
同類型咪空之境界囉
fate sn hf

乜又係你

巴打咁留意我呀
搭單一問

fate stay night係正傳(game最早出)
fate zero係前傳

stay night動畫有分06年版同ubw版
當係隻game既唔同線路
今年會出HF劇場版(隻game第三條線路)

外傳類型:
魔法少女伊莉亞
FGO First Order
fate apocrypha

今年會出:Fate Extra last Encore

今年唔係出Apocrypha咩 即係紅黑聖盃戰爭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞