有冇好似fate zero既動畫介紹

49 回覆
0 Like 0 Dislike
hand shaker
好想快d有得睇黑rider
搭單一問

宜家有玩fgo 搞到去呢系列有興趣 想問正確觀看次序

fsn -> fate zero -> ubw

咁prototype呀apocrypha呢d外傳呢?

點解fate stay night刪左?

因為fsn 太過好睇

又一個唔識欣賞06版就叫人唔洗睇

睇到第七話暫時無乜問題 係有時d作畫hea左d姐
搭單一問

棄game啦 有人唔做去做狗

今季套re唔知乜春囉
搭單一問

有心機玩遊戲(>60h)就fsn遊戲—>fz動畫—>ubw動畫
冇心機就fz動畫—>ubw動畫
基本上神嘅就係fsn遊戲同fz動畫兩個,但係佢哋係互相劇透對方,所以係二揀一,睇下你想無劇透下睇邊個
搭單一問

佢嘅意思係唔洗睇舊版fsn
我唔認同
到而家都覺得fsn好睇
鍾意虛淵玄都係咁話
越gay

冇動畫
Fsn 小朋友齊爭杯

邊有爭過 下下打爆隻盃
Fsn 小朋友齊爭杯

fate zero 3個對手坐理一齊飲酒吹水添,論劇情ubw好過fate zero多多聲,而且作畫水平極高
搭單一問

因為fsn 太過好睇

06版其實冇咩問題
Fsn 小朋友齊爭杯

邊有爭過 下下打爆隻盃

感情線過多
fsn同fz除左同世界觀角色有重疊之外真係唔覺有咩係似
Fsn 小朋友齊爭杯

邊有爭過 下下打爆隻盃

感情線過多

Fate zero吹水時間咪仲多,吹水仲多打,劇情又零碎
極力推薦fate stay night ubw,比fate zero高質好多
Fsn 小朋友齊爭杯

邊有爭過 下下打爆隻盃

感情線過多

兩舊屎 zero又要懶係哲學 但眼高手低 用成集講好少野
越gay

你地一人一句劇透哂我都唔洗睇了
搭單一問

因為fsn 太過好睇

06版其實冇咩問題

根本就係應該要睇左先
上面話zero同sn互相劇透
game我唔知 但係動畫睇zero先先會劇透
對fate最初果份感動一定係06先比到出黎 之後先有心機入坑睇埋落去
如果開個頭已經無愛 之後果2套係叫補完 唔係享受
我知我認真左 但係真係唔想再有人miss左06版既優點
Fsn 小朋友齊爭杯

邊有爭過 下下打爆隻盃

感情線過多

駁唔到

一套睇打仗一套睇日常遭遇戰 各有所好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞