俾ANA改機票求救

92 回覆
16 Like 3 Dislike
NH2153都十點先起飛
除非你自願降grade搭Peach啦
買左十月機票去北海道來回都俾人改
唔知十月有冇機恢復番紅眼機
連登仔仲一直吹奏ANA
睇番由反送中開始 就一直cut航班 離棄你地香港人
JAL都叫好d 起碼都叫有個base係香港
冇可能咁快恢複,記得 ana 大概 2010 年尾 cut 凌晨機,直至 16 年先恢複返。
根本香港人就應該支持返香港嘅航空公司
點會有CX唔坐
之前ANA有Promo, 買機票送一程來回內陸機
所以我原本係搭眼紅機(NH822) 去成田
0800再轉內陸機(NH2155) 去千歲機場

依家cut左零晨機,轉左搭0945(NH812 )
依家1510先到成田, 根本搭唔返果程內陸機

回程果程又係,改左由(NH821) 轉做(NH811)
完全駁唔到程內陸機

尋日打上去問,無中文已經on9
仲要勁耐先搭通條英語線
同佢講左個情況,要求轉第二班內陸機
佢竟然話唔一定轉到
話咩個價錢唔一樣
要等覆

大佬啊!你理乜你價錢唔一樣
你無啦啦轉左我搭早機
無左成日都算
我只係想求期搵返一班機駁到去千歲嘅flight
咁都話未必得

DLLM! 經過今次對ANA好失望
我唔係搭廉航都要搞成咁
CLS
咁就仆街了
我都係俾佢改到咁on9

我諗住星期一打去中文hotline試下先
NH822 NH821時間咁正點解都要cut
運空氣咪cut囉
奉旨同你飛架?
對上坐過兩次來回都坐得𠴱七成客,有唔少人可以打橫訓一行。
因為CX唔係香港人既航空公司
乜撚野改簽
十月都改
我又係十月,依家都驚緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞