和你宵租鋪又搞左個口罩團啊~

296 回覆
16 Like 18 Dislike
屌我買嗰陣未有呢個post
純粹好撚絕望
初一之後無成功買過口罩
我申請左退款了
用email 訂 邊個位可以退款
就係唔得 所以我facebook留言同send左email
啱啱訂左十幾盒, 嘢已瀨? 全家得返一盒了, 點算?
快D退款
[租鋪] 有口罩賣呀
https://lih.kg/1877311

+1今朝買左幾盒
真係完全知唔過?
我屋企人琴晚買左幾盒 然後我上網睇番資料 發現好唔妥
而家睇完你地講就覺得好驚
喺email 揀cancel真係顯示error
瀨嘢了
琴晚睇圖一
今日睇已經無咗依句
無買亦無試 邊有鋪頭買唔到貨 又唔退錢

快D上佢facebook留言同send email
剛send咗email同留咗言
扮同路人食人血饅頭死全家
我係email 唔見有refund..
要send email比佢?
email係有cancel button 你要login佢度click cancel
但可以唔駛咁煩
因為login後個cancel button係唔work
好多人已經係佢個facebook page度嘈緊
您的訂單已確認
您會在訂單準備就緒後收到電子郵件。

可能我未有你講嗰封email,見唔到個掣
when you bought, did you register an account on their website?
好似冇,見到有就盲中中訂左一盒,同埋幾支洗手液
ok 你而家上佢地個網站 用自己用黎訂野個email create一個account
之後你會收到email asking you to verify 咁你verify完再login 咁就會見留自己張單 試下click "cancel"

好人一世平安
我另外send咗email同埋Facebook留言叫佢退了
佢地真係好仆街 而家幾百個留言叫佢地cancel order + refund 但仲有D人話要落訂 希望佢地唔好比人呃

我諗應該大家都error
yes 我都見到呢個page
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞