俄國總理梅德韋傑夫表示:外星人已經來到地球

172 回覆
70 Like 59 Dislike
2020 年好CLS
多口一問,外星人會唔會比香港人更鍾意返工?
講真就算戴左口罩同眼鏡都仲有機會中招....
https://lih.kg/1848960
你google下啦7頭, 段訪問各大報章都有登, 俾撚埋source你仲係度死兜
正解

好多人都接觸過外星人

我屋企都有一隻

仲成日迫我鏟屎

你比份外國英文有公信力既source出黎先吠啦柒頭

睇埋哂d on9網就周圍share同班廢老有乜分別
[行動]129黎明行動 召喚嘔吐師-
https://lihkg.com/thread/1848751/page/1

食撚左啦
會比人當野味食
大佬呀
幫咩美國打工 高薪黎光復香港
外星野味
在神秘51區內有18個已取得美國公民身份的外星人在幫政府工作!

連外星人都仲容易過香港人移民美國
你係外星人你都唔會揀入中國籍啦
當野味食撚咗佢哋先, 好想知外星人係咩味

駁5刀
聽講過其他唔同既外星人係成立左一個叫銀河聯邦既野
當中有守則講明唔可以搞啲低文明既星系eg 地球
佢地只可以考察呢啲星系拎下唔同地域既情報
(你要知道啲外星人唔係住係八大行星,所以先黎地球拎睇下班仆街人類進化成點)

But 呢啲野聽完就算有時都覺得自己講出黎都cls
點解你個所謂source人地講埋men in black你都唔識笑
而係信咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞