買個自由行套票,我俾永安旅遊玩撚到顛

21 回覆
3 Like 5 Dislike
諗住5月同老婆去釜山自由行啦,ok, 上網search酒店+機票,揾揾下去到永安,諗住算啦價錢唔差遠又唔洗機票酒店分開買,咪幫襯旅行社。
我好公平的,認真地講,佢網站介面做得幾靚而且操作簡單,好處這就說完。
好啦,用半小時j酒店相同comment, 最後揀左一間叫towerhill嘅酒店,然後去checkout, 跟住彈個window出黎:你用永安app平$100 wor, 好咁緊係順便試啦。
入app, 登記,然後付款:$7024 , 第一次佢話:交易取消,好,再試過,再填過lor(d臭喺app冇cookies的,所有野重新search重新填), 第二次佢話:咩交通已用完定乜柒,我心諗,好,兩個不同原因,即係可能有轉機,試多一次,第三次,好,佢話而家暫時不能,叫我上網試,好我上網試,唔撚要$100 優惠,好,重新填撚晒d野佢,好,付款個陣又話乜柒暫時買唔到,叫我打去佢熱線到查詢,好我打去,佢話服務時間關撚左(我諗起間專業旅運話24小時不過暫時算), 當然,個陣係1 a.m., 電話單野我不能要求太多,跟住我留言去永安話佢地聽我遭遇,好,今日中午12點左右打黎話見到我查詢幫我電話落訂,好,我話好,佢冇道歉但我冇發脾氣我淨係話好,好,佢同我對撚晒我d資料覆9左3-4次n for nancy個d 又對幾次價錢個d 我話好,跟住佢話咩訂票system 關系訂唔撚到,我話好,陪左你網站咁耐然後你打黎搞我一輪然後你俾呢個答案我我話點算好,佢話唔好意思一係同我試第個system啦哈哈,我話好,然後期間我自己search埋其他公司仲平幾百但我見佢最後好親民咁又哈哈又唔好意思,我等埋佢,隔多5分鐘,佢話同我search左3個system兩個唔得一個得然後結論話我間酒店唔得,我話好,不過我聽唔明你講咩但我就跟足晒你地d指引做每樣野而又陪你傾左咁耐,佢話好唔好意思,我話好,唔緊要,88
跟住我上網search skyscanner機票見到最平直航又彈我入永安?我心諗好,我見平再跪低個頭試下入去淨買機票,今次冇佢所謂嘅4重天system啦掛 ...
好,又去到付款loading page個度,又彈返我出黎話售罄,真係好撚好,我再skyscanner search過,貴左$400,又係永安,心諗好,你每次都有不同原因唔賺我錢只賺我時間,我唔撚爭在同永安systemsss玩埋佢,好去到付款個part又開始緊張,當然緊張左5秒就射9返我出黎又售罄,好我又search, 今次再加$600.
講真,我都好咁撚多鑊,仆街永安好我一次都咁困難?
結論: 永安網站想我死4次, 先用華麗簡潔在港經營網站引誘我,再用apps -$100視姦我,再用真人來電滾搞我,然後再借skyscanner黎大絕combo霸者令完美結束我對永安旅行社嘅一切期望。
你網上買同你電話買咪又有一樣
無咪訂過第二間囉
過程無扣到信用卡錢咪算
永安依架好似係大陸人公司
好似俾ctrip收購左 好似真係好似
你網上買同你電話買咪又有一樣
無咪訂過第二間囉
過程無扣到信用卡錢咪算

好,師兄你arm

咁真係唔知,不過除左隻殼之外旅行社應該冇咩收購價值
好乜撚野好 煩撚到閪咁

咁真係唔知,不過除左隻殼之外旅行社應該冇咩收購價值

永安宜家係大陸ctrip買左
好好好好好
好乜撚野好 煩撚到閪咁

見到咁多個好 都唔想睇
都好丫,而家都只係浪費時間,又唔係 system fail 但信用卡又扣左你幾次數𠴱隻。
諗住5月同老婆去釜山自由行啦,ok, 上網search酒店+機票,揾揾下去到永安,諗住算啦價錢唔差遠又唔洗機票酒店分開買,咪幫襯旅行社。
公平的,認真地講,佢網站介面做得幾靚而且操作簡單,處這就說完。
啦,用半小時j酒店相同comment, 最後揀左一間叫towerhill嘅酒店,然後去checkout, 跟住彈個window出黎:你用永安app平$100 wor, 咁緊係順便試啦。
入app, 登記,然後付款:$7024 , 第一次佢話:交易取消,,再試過,再填過lor(d臭喺app冇cookies的,所有野重新search重新填), 第二次佢話:咩交通已用完定乜柒,我心諗,,兩個不同原因,即係可能有轉機,試多一次,第三次,,佢話而家暫時不能,叫我上網試,我上網試,唔撚要$100 優惠,,重新填撚晒d野佢,,付款個陣又話乜柒暫時買唔到,叫我打去佢熱線到查詢,我打去,佢話服務時間關撚左(我諗起間專業旅運話24小時不過暫時算), 當然,個陣係1 a.m., 電話單野我不能要求太多,跟住我留言去永安話佢地聽我遭遇,,今日中午12點左右打黎話見到我查詢幫我電話落訂,,我話,佢冇道歉但我冇發脾氣我淨係話,佢同我對撚晒我d資料覆9左3-4次n for nancy個d 又對幾次價錢個d 我話,跟住佢話咩訂票system 關系訂唔撚到,我話,陪左你網站咁耐然後你打黎搞我一輪然後你俾呢個答案我我話點算,佢話唔意思一係同我試第個system啦哈哈,我話,然後期間我自己search埋其他公司仲平幾百但我見佢最後好親民咁又哈哈又唔意思,我等埋佢,隔多5分鐘,佢話同我search左3個system兩個唔得一個得然後結論話我間酒店唔得,我話好,不過我聽唔明你講咩但我就跟足晒你地d指引做每樣野而又陪你傾左咁耐,佢話好唔好意思,我話,唔緊要,88
跟住我上網search skyscanner機票見到最平直航又彈我入永安?我心諗,我見平再跪低個頭試下入去淨買機票,今次冇佢所謂嘅4重天system啦掛 ...
,又去到付款loading page個度,又彈返我出黎話售罄,真係,我再skyscanner search過,貴左$400,又係永安,心諗,你每次都有不同原因唔賺我錢只賺我時間,我唔撚爭在同永安systemsss玩埋佢,去到付款個part又開始緊張,當然緊張左5秒就射9返我出黎又售罄,我又search, 今次再加$600.
講真,我都咁撚多鑊,仆街永安好我一次都咁困難?
結論: 永安網站想我死4次, 先用華麗簡潔在港經營網站引誘我,再用apps -$100視姦我,再用真人來電滾搞我,然後再借skyscanner黎大絕combo霸者令完美結束我對永安旅行社嘅一切期望。
公平的,認真地講,佢網站介面做得幾靚而且操作簡單,處這就說完。
啦,用半小時j酒店相同comment, 最後揀左一間叫towerhill嘅酒店,然後去checkout, 跟住彈個window出黎:你用永安app平$100 wor, 咁緊係順便試啦。
入app, 登記,然後付款:$7024 , 第一次佢話:交易取消,,再試過,再填過lor(d臭喺app冇cookies的,所有野重新search重新填), 第二次佢話:咩交通已用完定乜柒,我心諗,,兩個不同原因,即係可能有轉機,試多一次,第三次,,佢話而家暫時不能,叫我上網試,我上網試,唔撚要$100 優惠,,重新填撚晒d野佢,,付款個陣又話乜柒暫時買唔到,叫我打去佢熱線到查詢,我打去,佢話服務時間關撚左(我諗起間專業旅運話24小時不過暫時算), 當然,個陣係1 a.m., 電話單野我不能要求太多,跟住我留言去永安話佢地聽我遭遇,,今日中午12點左右打黎話見到我查詢幫我電話落訂,,我話,佢冇道歉但我冇發脾氣我淨係話,佢同我對撚晒我d資料覆9左3-4次n for nancy個d 又對幾次價錢個d 我話,跟住佢話咩訂票system 關系訂唔撚到,我話,陪左你網站咁耐然後你打黎搞我一輪然後你俾呢個答案我我話點算,佢話唔意思一係同我試第個system啦哈哈,我話,然後期間我自己search埋其他公司仲平幾百但我見佢最後好親民咁又哈哈又唔意思,我等埋佢,隔多5分鐘,佢話同我search左3個system兩個唔得一個得然後結論話我間酒店唔得,我話好,不過我聽唔明你講咩但我就跟足晒你地d指引做每樣野而又陪你傾左咁耐,佢話好唔好意思,我話,唔緊要,88
跟住我上網search skyscanner機票見到最平直航又彈我入永安?我心諗,我見平再跪低個頭試下入去淨買機票,今次冇佢所謂嘅4重天system啦掛 ...
,又去到付款loading page個度,又彈返我出黎話售罄,真係,我再skyscanner search過,貴左$400,又係永安,心諗,你每次都有不同原因唔賺我錢只賺我時間,我唔撚爭在同永安systemsss玩埋佢,去到付款個part又開始緊張,當然緊張左5秒就射9返我出黎又售罄,我又search, 今次再加$600.
講真,我都咁撚多鑊,仆街永安好我一次都咁困難?

真係一定煩撚到仆街.
句句都好好好好好
睇到咁多個好字笑左出聲
講真,我都咁撚多鑊,仆街永安我一次都咁困難?

師兄看到你盡了力
其實如果上網買 package
倒不如自己分開買
因為 agent 第一句係會話:「唔關我事!」
tldr 乜隔行咁難?
其實如果上網買 package
倒不如自己分開買
因為 agent 第一句係會話:「唔關我事!」

你啱,我試新野出事
tldr 乜隔行咁難?

你啱,又係我唔啱
Towerhill我住過
都幾好
又易搵
Towerhill我住過
都幾好
又易搵

師兄你啱,當時我睇左相同d留言先揀呢間,個客服最後叫我試下轉我都無轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞