pCloud永久終身lifetime有農曆新年優惠

34 回覆
1 Like 14 Dislike

之前Black Friday要250歐羅終身2TB,今次重抵,只需要245歐元就2TB lifetime終身,75% off

佢封email寫住話[75% OFF] pCloud celebrates Chinese New Year,估唔到咁照顧大中華地區人士,佢呢個cloud storage drive明明好似係喺瑞士

但個offer得48小時內有,之後可能要等到啲咩特別節日先再有

btw,個優惠就咁睇係睇唔到的,一定要本身有account先會有,我諗可以而家即刻申請一個free account先,咁就會有個優惠提示
垃圾
啱啱買咗
2TB traffic
間公司lifetime有幾長?
佢呢度講緊嘅traffic並唔係指自己下載,佢其實係指緊你share條link public出去畀人download嘅流量嚟,自己就咁download files係唔受影響的,即係只要你唔public條link出去就得,如果你public條link出去再用嗰條link嚟download就會計

「下載連結流量是他人透過您開放出去的下載連結來串流或下載內容而產生的下載流量。」

其實Google drive嘅做法都係差唔多,如果太多人同時down嗰個file,就會因為流量太大而唔俾人去down
btw,其實睇返Google Drive 下載嘅流量下載重更加嚴格

根據網上資料所得,Google 雲端設有頻寬限制,每小時 750 MB & 每天最多 1250 MB

計返每月,乘返30日嘅話,佢嘅流量限制係1250 MB * 30 = 37500 MB = 36 GB 左右
350喎清,已註冊後睇
次次特價都係這個價
你試吓入去下面條link,因為我睇返封email佢條link有token,不過佢個token係share的,所以你撳呢個應該就得
https://partner.pcloud.com/r/20235

因為呢個網有介紹
https://learningisf.com/pcloud-review/
上面條link都係copy呢個網
不過你如果真係想買就要快喇,因為佢話48小時內,應該過埋今日就冇了
佢個android app喺google play暫時有100萬人下載,算唔算多就唔知,但至少規模唔算小,可以捱到幾耐就唔知喇
唔怪得

Lifetime unlimited
不過如果真係AV嘅話,俾人睇又好似冇咩問題,但係如果係機密資料就大鑊啲
我唔係幾信stacksocial呢啲網,更何況Degoo嘅官網根本就冇推出lifetime plan,而pCloud係官網直接有lifetime plan
呢個post係講cloud storage
隔離個post先至係講vpn
瞓醒未呀大哥
加陣share都有問題?
我從來都唔憎人做錯嘢,
因為每個人都會做錯(包括我)
但係我就好憎人錯咗唔認
你 copy & paste 都用吓個腦丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞