[回帶] 好似曾經有個po預言過有疫症

107 回覆
189 Like 26 Dislike
佢岩岩瞓
其實無咩好預言
人類爆疫症根本係一個歷史循環
除非你估中地點加時間
我好似都有睇過
你真心問
唔一定要認真答你
做乜要花時間努力去改變你睇法
你覺得岩咪岩
同你拗完,你贏錢會分啲俾我?
你打呢幾隻字,不如唔好撚打啦

小學雞回應法
你追住問難道就顯得你唔係小學雞
依家有人話你錯咩?
係你沖出黎質問人
一定要解釋你聽?
條友有精神病
好心你,我問一句點解覺得美國外強中乾

你唔答或者答唔到其實都無乜所謂

上網討論有時認真有時玩膠

你睇下你上面兩個post,有邊個係有實質內容?

“美國好勁
美股第一
美軍第一
科技第一“

“你岩架啦,唔岩聽既說話當耳邊風,信自己”

你真係唔覺得自己有少少on9?
係呢度講神怪野又比人屌
好老實講 開放討論下點都有參考價值
因為之前比人趕走哂香園圍既post 依家成個神秘台好靜
希望樓主依個po可以帶返起
理得你點諗,但總之唔好唱淡美帝。
美帝係差過以前,但講到美帝崩潰,應該點都遲過終國
講野咁似嗰個怨婦健吾
youtube見到有個女人9月就預言2020年有瘟疫
佢之前播過一次第二年即刻瀨嘢
依家又係咁
重點唔係話2002/2003年出現過舊版之後就又sars又23條咩
我喺林奠fb見到好多政府打手吹23條風
阿爾克馬爾
識嘢
不過連登仔曾經被神棍呃過唔再信
https://hk.lifestyle.appledaily.com/lifestyle/columnist/馮睎乾/daily/article/20191116/20807135/

上周末(即北京承認有確疹鼠疫之前)葉先生在名采發表〈面具小記〉一文,有句話值得讀者留意:「來年流行病疫有山雨欲來之勢,今年貿然禁帶面具、口罩,若還病態執權,不懂適時寬鬆,只怕會作孽更大的人禍。」一般讀者不懂風水,大概不知此話的深意。明年(可從今年冬至後算起)南方飛入「二黑」,而二黑正是病星,即使香港沒有疫症,也會有一種普遍的病懨懨的狀態。港府在這個時候大放毒煙,還禁止市民大眾戴口罩,萬一出了什麼疫病,全體高官加三萬警員切腹亦難辭其咎。

佢已經唔係第一個玄學家咁講
唔會
2020西方食住中國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞