大陸醫生爆料可能巳經傳染上萬人

232 回覆
661 Like 5 Dislike
其實啲細菌病毒係點變異
點解喺一個人上嘅變異會影響返所有患者?
定係得game先會咁發展
唔好話係天罰,係大陸人笨㭍啫
孫文武希望你死前幫世界和平做番d野,咁我地就會祝你來世唔洗做中國人
中學bio咁睇 就淨係隻game先係咁 唔係一個病人變異就其他人同時變 而係嗰個病人有變異 再傳染其他人 先會影響到其他人
乘一百就差唔多。
之前中國話有十七宗確診時,英國研究認為可能有 1700 宗。
300 宗確診,即係有三萬宗
學倒野了 讀醫療科但係中學無bio
又係嗰句:

多難興邦
呢d係叫屌屍
係醫院入面班公安唔怕感染咪黎
唔係話唔信 但張圖啲對話點解底色唔對 係咪改過啲內容黎
堅料啦,入面個個全名有埋大學名
咁少,多過十萬先算啦
仲有高鐵wo
佢地去邊都得啦
二千人係未春運同只計武漢
真係好拎憎班大陸蝗
真十八區開花
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
繼續信党啊
呢啲肯定係造謠
外國勢力入侵分化國人

口罩都可以唔駛戴
染病死亡率低於零,能超越一百巴仙治癒
大家不要怕,只要信。
本來想睇日子 無日子推算
估計上萬 : 一日人流 中國人 品德(周街屎尿吐痰)唔衛生既情況 有病唔睇醫生 唔帶口罩 (攪亂黨)
傳播力 依家好多國家都有單 (傳播很强)
上面應該最小有幾十萬潛伏期
香港應該都唔小 好多潛伏期
好多都高度懷疑
你地班支那你死你事 咪撚7黎香港
屌你好似喪屍片個序幕咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞