[月經]分手之後有無得做返朋友

86 回覆
20 Like 6 Dislike
但你接受到佢只係當你普通朋友咩
我係想知有無成功例子 係分開做返朋友之後再一齊返 因為我唔知道而家我應該點做
有 我試過 幾年後
你都根本唔係想同人做朋友 何必呢 冷淡令人更難受
岩呀,點都要自己放底晒先,再喺個對等既關係重新開始,至於放底左就點會再有feel 呢,咁呢個就睇大家既緣份啦
但女仔會覺得如果對方願意做返朋友,就可以好似轉mode咁當返個ex係朋友

Agger
我係絲,係我提分手既,覺得可以做返朋友
但ex blk鳩我幾年啦...好難過
既然你提出分手嘅 就預左大家會做返陌路人
我諗你個ex block你都要好大勇氣 大家都難過
係呀...
我send msg講完分手之後
我睇住佢慢慢blk我whatsapp
之後ig
之後facebook
如果你真係當普通朋友嘅 會咁執着嗰一個朋友咩 可能我唔缺朋友先有咁嘅諗法
好難話放低就放低 我都好想學下佢咁豁達
可能佢而家就係背後笑鳩我仲係度為呢啲濕鳩問題苦惱緊 真係悲哀
因為我同佢係基於好感同啱傾而一齊
而佢暫時黎講係最啱傾既人

其實話做返朋友嘅人,多少都係自私
浪費自己時間
係你就係你嘅

人大咗時間越來越少
有家人、知已,仲有興趣工作要顧

仲撚有時間再瀨死落一個過去嘅人物身上
回憶係美好,現實係殘酷

人都要成長

你問心果句,回望睇返原地瀨地唔走嘅肉唔肉酸後唔後悔?

係放低咗嘅,天知地知自己先知
呃到人呃唔到自己

有樣野係人生之中最寶貴,
就係時間

返唔到轉頭,你有嘅係現在未來
請了解睇清楚自己嘅前路點行,咩係重要唔重要

OKAY??
駁唔到
擔心還擔心 想唔想一齊同埋啱唔啱一齊係另一回事
講得出分手就係已經放棄左了
咁似我既 我都未分手 不過我灰左咁解姐
不過呢幾日佢都ok既 只要佢唔亂發脾氣個人都幾好既
以為自己講緊野
[member]希望佢會改 始終佢係我初戀 我既第一次都比哂佢 仲比佢調教到好淫 心底都唔想冇咗佢[/月member]
睇路啦 如果佢真係對你好過份就唔好忍落去了
出面大把世界
我從來都覺得唔應該要人地為左自己去改變
一個人要改需要好長時間同好大既動力
唔係你一個人可以影響到既野
如果改唔到 係正路 改到係bonus
咁樣諗會好啲
正如你諗下你自己有冇為左人地去改 而冇左自己?
一黎 可能果個根本唔係真正既你
二黎你覺得自己為左佢去改值唔值得呢
講到1999希望你明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞