黃子華套《乜代宗師》都唔睇 點對得住前線手足!

45 回覆
19 Like 64 Dislike
子華拍埋電影Gchi✨✊🏼光復香港您地都5睇

您地對5對得住一眾推拉c日日咁辛苦開電腦抗爭呀

見D人話子華扮黃賺錢真系好嬲囉!💔🌊

我就準備叫DADDY出錢包場請埋D FD睇嫁啦🤙🏼

睇子華 撐黃色經濟圈
💛✊🏼
Ching好波
子華放下手段難得拍比香港人睇
我決定約埋班藍絲一齊大和解睇戲
冇錯,就算佢係假黃都要撐,因為電影圈點都要搵個黃色代表。袋住先,唔好再深究黃藍💛✊🏼
先唔評論黃子華係咪真黃,但睇佢MV已經知佢想外界認為佢係黃,呢個正正就係黃色經濟圈嘅威力,越多人願意為香港市場表態,就越可以擴大黃色經濟圈,尤其如果呢套戲因為表態紅咗,我相信一定有其他人跟風💛✊🏼
不停響度挑釁引發批鬥嘅係怕黃色經濟圈嘅5毛
睇唔睇戲係自己選擇💛✊🏼
唔知成班五毛定00後喺出面帶風向話黃子華食兩家 佢都畀人封殺咗 仲點食兩家💛✊🏼
黃子華話佢套戲想拍比香港人睇
咁香港人去睇返
支持香港電影有咩問題?
如果華狗話呢套戲係黃色經濟圈
最後套戲大賣 再次反映到香港市場幾強
吸引更多電影人願意關注返本土
我地有咩損失
反華點解要咁緊張
理性討論下💛✊🏼
我覺得佢黃,起碼佢姓黃。唔好問啦,黃色經濟圈只係做俾人睇,唔好太認真深究黃藍💛✊🏼
好大仇口
Gchi💛✊🏼子華✨🤙🏼
下5明==
諗下佢既果句:假作真時乜都假,再睇番而家政府同警隊既回應,你會覺得影射到爆。
https://www.youtube.com/watch?v=qEpobkBO7rs

假作真時乜都假
我淨係覺得黃子華係串緊馬雲套功守道...
同埋淘寶咩都係假貨....
又關達哥咩事
諗真D又真係影射得幾中...😳
呢條trailer好笑啲
反淘寶=黃💛✊🏼
牙白
直情係想串爆做假做到死既中共,不過無腦觀眾睇係唔會知佢既含意,會覺得自己睇左套鳩片。
我都係映後諗番起劇情再分析下先理解到。
未睇,不過預告我get到呢d
代表到你捉到思路
https://www.youtube.com/watch?v=lRY71peLx5U

我覺得trailer串緊馬雲、淘寶假貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞