想問下踢中超使唔使帶住口罩踢

23 回覆
5 Like 3 Dislike
武漢隊
學啲死黑警咁帶住豬嘴打波
此會員為五毛狗一隻
並非真「月野兔兔」會員

Btw遲咗少少
啊蛇好耐無見
討論波都要俾你屌 啊蛇你真係惡
老鳳蛇收咗工未入黎?
樓主係好岀名嘅五毛 三毛 一毛 國安 公安 武警 民警 老解 公關 阿SIR 警犬 死黑警 蛇 藍屍 死廢老 熱狗 波台狗 鬼 鬼ac 特務 中南海 政協 共產黨黨員 共諜 中國人 支那人 奶共狗 小粉紅 韓國瑜fans 韓粉 偽黃 偽勇武 偽和理非 偽獨 講獨 分化撚 激進離地黃絲 反加泰狗 左膠 -o-o嚟,我一早follow哂佢哋
想引戰
唔信大家可起底
唔需要理同回佢哋,多謝合作
樓主係好岀名嘅五毛 三毛 一毛 國安 公安 武警 民警 老解 公關 阿SIR 警犬 死黑警 蛇 藍屍 死廢老 熱狗 波台狗 鬼 鬼ac 特務 中南海 政協 共產黨黨員 共諜 中國人 支那人 奶共狗 小粉紅 韓國瑜fans 韓粉 偽黃 偽勇武 偽和理非 偽獨 講獨 分化撚 激進離地黃絲 反加泰狗 左膠 -o-o嚟,我一早follow哂佢哋
想引戰
唔信大家可起底
唔需要理同回佢哋,多謝合作
屌你呢啲傻鳩三毛又入嚟波台扮玩膠
係咪諗住有人會和應你 趁機洗底呀?
躝返出去啦 屌你老母
好笑
有進步
你老母係中共狗
竟然有狗自己送頭
又多一隻五毛狗可以追擊

弱智
Yes you are
你依啲5毛追擊手
係唔係遊行啲日子都係屋企追擊 唔會出去
網上捉到咁兇狠 出黎又唔會出
第一次見有人認自己係五毛
起吓我底先再問啦啊蛇
追擊又係你講
5毛又係你第一個cm講
神經失常?😂👍🏿
喺你眼中邊個唔係蛇明明你老死老鳳蛇先係蛇
到底連登警員-老鳳同月野兔兔做咗幾多次愛?
https://lih.kg/1825177
駁到未
啊蛇我建議你駁咗呢幅先

cctai垃圾就係咁 講唔過人就spin去第二到
我從來無否認過我唔係五毛wo
但有無諗過講到明係五毛嘅人去cctai開po都有正皮
sorry sir lo
波台垃圾就係咁 駁唔到就spin去第二度
簡直影衰波台

不過你肯認係五毛就好喇等一次見有五毛做狗做到你咁on9

五毛開Po梗係有正皮啦
話曬啊蛇你都有成三萬隻狗做同事喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞