(跪求推至頂)(眾籌)(黃色經濟圈)比仔女食飽飽既外賣自取既app

69 回覆
40 Like 4 Dislike
Push
點分有需要人士
最緊要透明
收到幾多錢
用左幾多錢
靠良心
自己做過義工 事實上你分唔到
資源上有時可能10份只有2份真幫到
3. 提交文件及審批學生外賣資助

唔怕私隱問題?
好似幾好喎,但係點解每餐上限係80蚊咁多??正常學生,80蚊夠食兩餐啦?

同埋點解唔直接入第二階段?第一階段啲手足都知邊度有飯券嗰啲啦,只不過係長貧難顧咋嘛

[善用區議會大勝成果] 區議員聯合搞公投, 搞泛民及本土初選!!
https://lih.kg/1809265
因為本身deliveroo 有mark up , 加上因資金問題 ,已經改低為$70上限
因為如果一開頭就進行第二階段眾籌,會無公信力同需要時間
所以先推行第一階段照顧有需要嘅手足,同時希望比到大家信心進行第二階段

詳情可以睇tg group
我地知道呢方面好重要,所以我地會確保番資料既保密性同安全性🙏🏻
詳情可以睇tg group
定期回報
想幫更多人點解唔盡量簡化慳錢

盡量直接搵黃餐廳 減少依賴平台
問黃店拎個direct tg 落單
再月結靠你地用p2p 比番錢餐廳

靠平台下下3~40蚊頹飯mark up 到4~60蚊
呢到慳慳埋埋買多好多個飯
我地明白依個道理,所以我哋先一早plan 定有第二階段
如果要持續黃色經濟圈,就要一個自己嘅apps 將所有野電子化,所以先希望你地支持
唔駛錢(眾籌)黎拎仔女個人資料,係咪傻撚左
人地眾籌係第二階段黎,同埋資料上,佢地唔係收集完整資料。敬請留意。我都有份食家長飯既。
即係收集咩資料
我睇多次見佢寫
「學生:我們透過一系列的驗證,身份證,學生證,錄音及隨機要手寫的字,來判斷該學生叫外賣受資助的額道,例如全數資助,還是半額,這取決於部份但不止於如年齡,要幫助原因等。」

你食家長飯就小心d啦好嗎
佢地剩係留一字數字同名最尾一個字,出生年份。其他全塗黑
學生證有年份有名最尾隻字已經知係邊個
留一字數字係多餘,我估你係講緊id
我覺得身份證名一隻字+年份防止d人係咁用同一張刷就夠
係,事旦登記一張😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞