[Very fast] 狼隊 v 利物浦 2

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
而家唔知點啦 有冇球王片
Fuck off仔
睇inside Anfield
Henry已經有啲老懵懂feel
70歲同埋最近紅襪有麻煩野
Inter ready to test Tottenham with new £12.8m bid for Christian Eriksen
晚晚都比老闆娘吸乾吸淨
12.8m
侵侵老過佢但仲係鬼咁精靈
講talk唔洗睇稿
North Korea officially declared on the global stage that it will no longer adhere to its moratorium On nuclear and missile tests, citing brutal and inhuman sanctions fed by the US on it’s regime

Yonhap reports
Pence 含情脈脈望著侵.....
幫Trump Trump助選? 幫韓日和好?
睇吓武漢醫院嘅隔離措施
https://lih.kg/eMrFAS
美國都中埋 香港可以冇 我就唔撚信咁撚多廢老一車車上去

AB1
watch?
想問下大家覺得訂bloomberg businessweek 睇好d 定係Economist 好d
拿樸迪復出
Economist 掛
bloomberg好似係唱好中國引美國班友投資
之前都話傷好左
差辛尼就full team 鏝15連勝了
冇得擔心咁多啦
Economist 我本身有睇下 可能一個月買一本黎睇 但係subscribe覺得好撚貴下同埋無咩可能睇得哂

我岩先係 7仔買左本bloomberg businessweek覺得幾好睇 所以睇下有無人有經驗可以分享下
傷左咁耐
就即刻正選

今晚又輸就摑大家一巴了
玩撚到美國都有支那肺炎
再咁落去會唔會比人鎖國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞