hi淡友(920)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
財 身子弱
假架我無都身子弱,睇醫生睇到窮
睇黎單邊市好似好難搞
見唔對路又加上自己策略,就果斷清
重put 一身輕

驚都未驚過
班人低能嘅
睇你入位 就知道你有啲嘢睇得出
淨係睇性褲嘅好鬼戇鳩
股票唔係贏同輸
係有五個結果
唔知幾多年前

早就話好似三國志大戰
之後畀人話,又一個人輸到傻咗
自己了解
尤其功成嗰個部分
點解啲人hit and run,唔不停keep住攻
https://youtu.be/TpcDH5T5B4A
呢隻遊戲同股票一樣 啲招數代表……
恭城嘅方法等於我嘅……
絕招等於我嘅……

了解呢個遊戲嘅玩股票應該唔會輸得 去邊
我超級差
邊鬼度得閒去街幾玩
動物大遷徙
唔short 你玩期指算啦
剩係金應該係, 但社畜巴唔會只係得金
而且佢用得金避險, 個重點就唔會係户口多左30%, 反正佢又唔會cash out住

佢坐得好穩, 學到嘢
牛GEL
嬴 嬴和 和 輸和 輸
嬴就係 贏錢, 即係你嬴一毫子都叫做贏, 但你唔知隻股票會升到幾多點
所以你贏一毫子冇意思

贏黃就係你買中咗位, 之後唔放慢慢觀察, 當呢個贏咗嘅錢係零
即好似我兩日之內贏1000點, 我係當0嘅, 因為我要打破缺口
我要真係贏幾千點我先滿意, 食盡曬成個波幅
中途返返轉頭嗰啲 當我冇食到, 因為嗰啲有政股保護, 依家就已經放曬正股
, no no 有買兩隻電訊股不過唔會差得去邊度嘅

和就係當聽日千升, 你可能覺得 戇居搞咁多做乜呀你又係輸同和
但你細心留意, 好似上次特朗普事件, 穿29000事件, 每一次嘅 向上升嘅力量細咗
咁我只要國中一次之前書嘅乜都返曬嚟
當然你可以話你唔畀升到四萬點, 有可能 但係唔會咁嘅款
都係個句
近牛過都無mood叫gel
今日嘅錯誤唔可以再犯了
牛哈!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞