[波羅B選情告急] LA Lakers 反送中黑警死全家777落地獄討論區 184

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
zion咁打

波狗應該上到8,9個asts per game
咪色手足啦
打雀,冇人期望水烏贏ma
Zion 一復出, 外界自然會關注番水烏。

睇左第4節中尾段only, 10足10上年係湖人季初咁
佢黑驚
屈人天使
場均10助係基本
鵝班球迷連尊重都唔識 bjai回家吧
https://youtu.be/S2GUIdmGui4
Zion一出要轉打法,初期一定會跌way,磨合應該就上番嚟,但stat一定會下滑

同假期唔夾應該真係唔夾,睇鵝賣B定賣假期,如果可以嘅話trade B去雷庭,又一個傳說開始
回家吧
叫波叔教佢打波定想睇b仔打鳩波叔
打左成季好波 一場半場沈姐
根本有親holiday我都無咁順就真
認同
打雷會變NEXT KD
Dwight Howard says he wants to get Kobe Bryant to join him in the dunk contest. He wants Laker Nation to make it happen.
係咪想比老大顏多一次樽
Holiday trade deadline 前大機會trade了
之前又有交易流言 話換lavine 既 又無晒聲氣
好似話用kuzma + danny green+野換
換到真係發達 再係買斷市場執隻sf
一個進攻全能嘅高瘦sf (B)+ 一個能攻能傳嘅矮仔Pg (SGA) 唔講啦
蜂雖然人腳唔勁,但係算係搵到贏波嘅方法
熊已經有JJJ 同 Ja佬兩大YC,而且未來一家會扶正Ja佬做大當家
B去呢兩隊冇咩發展空間,特別係去熊,可能要做三當家添
反而雷霆雖然而家成績唔錯,但係波叔老化+屎路特唔夠勁+三號空缺+唔夠YC,B如果可以去雷霆會係最好,可以同SGA爭未來大當家,又可以有球權打下
反而想trade走B多啲,始終鵝一定扶正肥閪做大當家,與其要B番喺到做車轆/二佬,倒不如交易出去一啲真係需要佢嘅隊,等佢可以繼續發展,至於波狗,佢同肥閪簡直係一指即合,如果唔回家,不如留喺鵝到好過
鵝係可以match offer嘅
因為佢係RFA
但係我想佢去灰熊/公牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞