Dyson HD03 vs Panasonic EH-NA9D

36 回覆
1 Like 0 Dislike
Dyson 都話核突唔要
師兄你果位賢妻黎嫁喎
你估女仔見到dyson 濕啲定係Panasonic 濕啲。完
100% Dyson

未聽過囡囡收完投訴
通常係即post IG

收到Panasonic
會失望

利申 Dyson fans
家下日本最hit既風筒係refa個部
Refa姐係專出美容儀器個個牌子
http://www.refa.net/item/refa_beautech_dryer/

不過佢電壓得100V 香港要變壓器先用到
Dyson 唔洗諗
dyson 一樣都係有負離子風。
屋企有pan記 nano 系列其實好好用 吹完明顯比一般快同滑
但最煩係變壓器 好大個同好重 一定set死係一個位先用得
有冇同dyson做過比較
正常真係唔駛諗咁多,除非條女好唔冧 dyson,唔係既話送 dyson 比條女佢點都唔會諗點解你唔送個 p 記,掉返轉你送個 p 記比佢佢分分鐘心諗點解你唔送dyson ,樓上有 d 話買 110v 加變壓,呢個除非係自用,送比人要加多舊野呢個舉動同送野比仇人冇乜分別。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞