養緬因貓既剷屎官入一入黎

75 回覆
5 Like 19 Dislike
唔好撚柒煩啦咁撚on9
上網睇到咪用 而且係台灣新聞都有用
一話匪語咪道左歉 仲想點撚樣?
你邊句係道歉,咩叫表示道歉,自己戇鳩發老皮, 屌你老母咪屌你老母囉大陸仔
你呢啲現實一睇都知on9仔
定番工做細俾人禁住黎屌?
你話你無道歉咪無囉 同路人有你咁既傻閪真係好撚煩
洗唔洗出埋道歉聲明登上報紙?
等下, 養貓可遇不可求
仲大陸仔?你仲有大陸?
叫中國/支那啦柒頭
夠你戇鳩,你直頭現實係碌撚咁啦,腥香港人扮本土,邊撚個係你同路人,含撚啦,咩係道歉都未識仲扮有道理,我而家就係要屌臭你老母個大陸閪呀冚家剷
你慢慢啦傻閪小心爆血管
慢慢番大陸
大陸仔你新年快撚d返大陸中武漢廢炎死啦
第二間有貓友買左有fip。

btw 你留tg俾我 俾緬因gp你
返乜撚野大陸都話我唔去中國
大陸仔你先慢慢返啦
咁大獲睇佢網又話包3支針 咩四百幾日健康保證
Id:likeatrash
Copy唔到條link sorry
間屋大概要幾大屋企無乜雜物都任佢玩既
可唔可以跟機留埋,fip真係防不勝防
Tg : onnggg
因緣巧合識左個大陸貓商
發現香港有好多寵物店都係經佢入口名種貓
又係話參加貓展,又話有血統保證
唔知你個幾間係咪都係搵佢入
下面呢幾隻就係條大陸仔賣緊

大陸仔賣5、6千一隻
香港至少都一萬尾
同埋緬因貓真係好大隻
抱耐少少實好攰
仲有夜晚訓覺走上床扎住你訓既話應該辛苦過畀鬼扎
旺角有間寵物店 無啦啦成間鋪都係獎 但緬因係真係正既 好似養緊隻老虎仔咁
有冇聽講佢有咩衰野個啲?
其實香港真係好貴
想買隻健健康康既主子姐
會唔會有contact可聯絡下?
就係鐘意大貓啊
多獎都未必好既
就係想睇下有冇養緊既分享邊到買到健康既
之前有個大貓post個樓主係養Mc...我覺得佢買嗰間d貓幾靚,個breeder都好似幾好人
買得純種都係近親繁殖多病痛㗎啦
邊度健康啲喎睇你好唔好彩囉
個post有講邊間?即刻追下post先
咁相對健康囉 都預左純種會無咁健康
買貓買狗呢啲其實都係睇彩數 無話買就一定有事嘅 咁多人養名種貓 唔通個個都領養咩 邊有咁多名種貓畀人領養呀 有都俾義工hold晒啦

岩眼緣 初部接觸覺得無咩問題就去馬啦 之後一切講運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞